Rutina Mea Zilnică De Machiaj (fără fond de ten)

Bună, draga mea!

Îmi place mult să mă machiez. Și sunt în continuare adepta unui machiaj simplu și rapid. Iar pentru asta, am nevoie doar de câteva produse în care am încredere și pe care le folosesc zilnic. Astăzi îți povestesc puțin despre rutina mea zilnică de machiaj.

Machiajul începe după ce îmi termin rutina rapidă de îngrijire din fiecare dimineață. Aștept puțin ca produsele să intre în piele și încep machiajul tenului. Am renunțat de mult la fond de ten și recunosc că m-aș întoarce cu greu la el, deși am câteva preferate de-a lungul anilor (despre ele, într-un articol viitor, promit).

Citește și despre: Machiajul meu zilnic pentru tenul mixt

produse_pentru_machiajul_meu_de_zi_cu_zi_lorys_blog

Bioderma Photoderm Cover Touch cu SPF50+

Este unul din produsele mele preferate de la Bioderma, pentru că îmi oferă protecție împotriva razelor solare dăunătoare în orice anotimp, acoperă bine micile imperfecțiuni, uniformizează nuanța tenului și este rezistent la transfer. Ideal pentru tenurile mixte și grase, acest produs mi-a devenit un bun prieten.

Controlează excesul de sebum și trebuie lucrat repejor cu el, pentru că tinde să se usuce. Fie că îl aplici cu burețel sau cu mâinile, așa cum fac eu, rezultatul este unul bun. Însă pentru că nuanța totuși este cam închisă, îl combin cu alt produs.

Isispharma UveBlock cu SPF30

Un brand pe care l-am descoperit în urmă cu un an, acest produs este printre primele mele alegeri atunci când îmi doresc o cremă cu factor de protecție, incoloră, fără să lase filtru alb pe ten și care să aibe un preț accesibil.

Am încercat aproape toate produsele din gama UVEBlock și le recomand cu încredere. Varianta aceasta, incoloră, cu SPF30 reușește să deschidă nuanța lui Cover Touch, astfel încât rezultatul final să fie unul care să mă mulțumească destul de mult.

bioderma_cover_touch_isispharma_uveblok_combinatia_perfecta_lorys_blog

Pudră de orez

Pentru a fixa cele două produse, folosesc pudra pulbere de orez, de la Mayam. Am vorbit de foarte multe ori despre ea, aici pe blog și nu numai, așa că o recomand cu ochii închiși oricui. Nu încarcă tenul, fixează produsele cremoase și nu oferă culoare, fiind o pudră translucidă.

Summer Glow Palette Sheer Sunshine de la Pixi

Această paletă completă pentru conturare, bronzare și iluminare de la Pixi este o alegere ideală pentru mine. Îmi aplic un blush mat în obraji, dacă îmi doresc ca blushul să fie strălucitor, folosesc o altă nuanță de iluminare peste el și pot folosi și nuanța aceea superbă de champagne pentru zonele cele mai înalte alte feței.

Tiny Tip Precise Brow Pen de la Essence

Mi-am luat de curând acest marker pentru sprâncene de la Essence și îmi place. Are un vârf foarte subțire cu care poți realiza fire de păr acolo unde am goluri, pot să le conturez în mod natural și nuanța Blonde mi se potrivește chiar bine. Rămâne de văzut cât de repede se va usca.

Eyeliner & Khol Pencil de la Melkior

Unul din creioanele mele de ochi preferate, fiind ușor de aplicat, pigmentat, cu o mină cu textură moale și disponibil în multe nuanțe plăcute. Cred totuși că ar fi ideal de ascuțit cu ascuțitoarea lor, tot de la Melkior. În caz contrar, riști să îi rupi vârful și să îl strici efectiv.

paleta_pixi_sheer_sunshine_mascara_maybelline_ruj_lichid_sephora_lorys_blog

Lash Sensational Mascara de la Maybelline

Una din preferatele mele, această mascara îmi oferă alungire și volum, exact ce îmi doresc de la un astfel de produs.

Ruj lichid Sephora

Menționez doar acest produs pentru că este cel folosit în acest video. Este un ruj cu finiș mat, aspect catifelat și mătăsos și este rezistent. Îmi place mult nuanța 14 și nu este musai să aplici și creion de buze. În continuare am rămas fană a rujurilor lichide mate și printre preferatele mele se numără cele de la Melkior, Flormar sau Golden Rose.

Tu ce produse folosești în machiajul tău de zi cu zi?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer