Rochia de la Dresslink, ideală pentru plajă

Bună draga mea!

O vacanţă este întotdeauna bine venită! Câteva zile în care te deconectezi de muncă, de problemele şi stresul cotidian, te bucuri de soare şi de cel de lângă tine. Nu ştiu cât de mult îţi place leneveşti şi deşi nu sunt genul de persoană care doarme mult şi pierde vremea făcând nimic, uneori chiar şi mie îmi prinde bine puţină leneveală pe un şezlong, sub umbrelă. Mini concediul nostru de la mare l-am petrecut la Mamaia şi chiar înainte plecăm, am decis facem câteva poze pe plajă pentru a-ţi arăta această rochiţă pe care o am de anul trecut de pe site-ul Dresslink. Nu am purtat-o niciodată, însă mi s-a părut perfectă pentru o dimineaţă petrecută pe plajă.

Este o rochie cu un imprimeu floral foarte frumos, însă materialul este din poliester. Este plăcută la atingere, se calcă usor şi nu se sifonează aşa repede. Nu este transparentă şi nici foarte scurtă, nu are fermoare sau buzunare. Pălăria mea cea nouă îmi place la nebunie şi abia aştept o mai port, pentru este foarte frumoasă şi îmi place este aşa mare. Bineînţeles ochelarii de soare nu lipsesc şi nici crema cu factor de protecţie, pe care am aplicat-o înainte de a ieşi din casă (adică din camera de hotel). Plajele din Mamaia mi-au plăcut, ba chiar sunt destul de curate şi a fost şi linişte pe unde am stat noi. Poate şi din cauza faptului sezonul începea de fapt chiar în weekendul când am plecat noi, dar eu prefer aşa, decât multă lume, ţigăneală şi gălăgie, ceea ce aduce cu sine mizerie şi nesimţire.

Dar articolul de astăzi nu este despre nesimţirea mare a românilor, ci despre această rochie. Deşi mi se pare mai potrivită pentru mare, ţin precizez am purtat-o şi în Bucureşti, cu sandale joase, pentru ştii, prefer simt comodă! Sper îţi placă pozele şi rochia şi aştept părerea ta în căsuţa de comentarii despre albă zăpada şi rochia ei cu flori!

Un weekend frumos ai şi multă linişte!

tinuta-de-plaja-dresslink-dress-lorysblogtinuta-de-plaja-dresslink-dress-lorysblog-mamaiatinuta-de-plaja-dresslink-lorysblog-black-seatinuta-de-plaja-dresslink-lorysblog-closertinuta-de-plaja-dresslink-lorysblog-mamaiatinuta-de-plaja-dresslink-lorysblog-mamaia-beachtinuta-dresslink-lorysblog-pe-plajatinuta-de-plaja-lorysblog-palarie-inelrochie-dresslink-details-mamaia-beach-lorys-blog

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

 

Comments

comments

12 thoughts on “Rochia de la Dresslink, ideală pentru plajă

  1. Superba rochita. Imi place mult de tot si ai facut foarte bine ca ai mai purtat-o si cu alta ocazie pentru ca se preteaza si pentru o zi obisnuita. Pacat ca nu mai este in stop pentru ca imi place tare mult si mi-ar fi trebuit si mie una. Imi place mult poza cu prosopul si rochita!

  2. Perfecta tinuta ta pentru plaja, insa cel mai mult imi place palaria, trebuie sa imi achizitionez si eu una :). Sa ai un weekend frumos :*!

  3. O rochiță ideala pentru sezonul cald, nu doar pentru plaja, eu as purta-o și la plimbare prin oraș, ieșiri la terasa. Iar pălăria completează perfect ținuta. Îmi place tare mult imprimeul floral!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: