Review: Geluri de duş Ziaja

Bună dragile mele!

Pentru produsele Ziaja (se pronunţă Jaiasunt din ce în ce mai apreciate şi am văzut toată lumea vrea încerce cât mai multe produse – pentru au game variate, pentru toate tipurile de ten/piele, pentru copii şi pentru bărbaţi, am decis vin în ajutorul vostru şi va povestesc puţin despre cele două geluri de duş pe care le deţin de la acest brand.geluri-de-dus-ziaja-dozare(FILEminimizer)Am căutat în farmacii gelul de duş cu portocale, pentru pur şi simplu iubesc portocalele, pentru această gamă cu portocale este foarte iubită şi apreciată de colegele mele din blogosferăînsă nu l-am găsit şi atunci am decis cumpăr varianta cu merişor şi căpşuni sălbatice. Aşadar gelul de duş Ziaja fruity cu cranberry & wild strawberry miroase absolut minunat. Până şi farmacista şi-a dorit să-l miroasă şi ea, pentru nu a avut ocazia şi din prima clipă când i-am simţit aroma am vrut -l devorez, însă pot face asta doar la duş, unde pot bucura de mirosul său dulce şi fructat. Este un produs care miroase în toată baia şi pe care sigur îl veţi îndrăgi dacă îi veţi da o şansă, însă singurul inconvenient este faptul nu rămâne aroma lui minunată pe piele, dar în baie da! Uneori simt nevoia de a aplica o crema hidratantă, dar nu pentru mi-ar usca-o neaparat, ci simt nevoia de hidratare. Nu este un gel de duş cremos, nu face foarte multă spumă (deşi folosit cu bureţelul s-ar putea aveţi mai mult succes în această privinţă) şi îmi place şi modul de dozare. Bidonasul fiind transparent pot vedea foarte bine cât produs mai am şi cu siguranţă nu va rămâne deloc produs atunci când va fi pus în punguţă cu produse consumate. Varianta de 500 ml m-a costat 18 lei.gel-de-dus-ziaja-cranberry-wild-strawberry-review(FILEminimizer)gel-de-dus-ziaja-cranberry-wild-strawberry-ingrediente(FILEminimizer)De pe site-ul Aoro.ro am cumpărat încă un gel de duş, de data asta unul din gama Ziaja Kids. Este vorba despre varianta Bubble Gum, tot în varianta de 500 ml şi a costat 13 lei. Are acelaşi ambalaj transparent, însă acesta miroase exact a gumă de mestecat Turbo. Nu cred este cineva care nu cunoască acea aromă, care este inconfunabilă! Efectiv când îl foloseşti, simţi mesteci gumă Turbo – şi refer bineînţeles la aromă, nu la altceva. Este tot un gel de duş simplu, nu este cremos şi nu face multă spumă aplicat direct pe piele. Este şi un spumant de baie, însă eu nu fac aşa des baie cu spumă şi nu-mi pot exprima părerea în privinţa lui – dacă face sau nu spumă. Sper nu uit totuşi la următoarea baie fierbinte şi relaxantă pentru spatele meu şi nu numai,  torn acest produs în cadă şi vă ţin la curent. Şi după folosirea acestuia simt nevoia de a aplica o cremă de corp, însă nu întotdeauna fac asta! E minunată aroma lui şi nu am mai întâlnit o astfel de aromă la un gel de duş până acum, aşa dacă vreţi va amintiţi de copilărie, trebuie -l aveţi!

gel-de-dus-ziaja-kids-bubble-gum-review(FILEminimizer)gel-de-dus-ziaja-kids-bubble-gum-ingrediente(FILEminimizer)

Voi ce geluri de duş aţi încercat de la Ziaja şi ce îmi recomandaţi?

Mulţumesc pentu vizită! pup!

Comments

comments

8 thoughts on “Review: Geluri de duş Ziaja

 1. Imi imaginez ca miros super! Imi place review-ul tau…m-ai facut sa vreau sa il incerc si pe celalalt:))))))
  Te pup

 2. Tentante ambele variante de gel de dus de Ziaja.Nici la varianta folosita de mine,cea cu unt de cacao nu am observat sa imi ramana prea mult miros pe piele si nici sa imi ofere foarte multa hidratare.

 3. Tentante ca arome, da! Sunt curioasa despre cel cu portocale…si cred ca il incerc sigur, daca il gasesc prin farmacii!
  Pupici si multumesc pentru vizita!

 4. Mie nu mi se pare ca Turbo este guma catre care ma duce gelul de dus ci mai repede spre gumele alea cu fructe care veneau in folie cam cate 6-8 bile colorate 🙂

 5. Varianta cu Bubble Gum trebuie neapărat s-o încerc.
  Au și unele geluri de duș cremoase, alea sunt ușor hidratante. Cred că sunt gamele normale să le zic – cu unt de cacao, portocală etc.
  Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: