Recenzie – Mini paletă de farduri Sephora

Bună, draga mea!

În urmă cu ceva vreme am fost anunțată că am câștigat pe canalul Nicoletei un premiu (link către pagina ei de instagram)! Nici nu mai știam ce conținea, însă m-am bucurat, normal. Printre alte produse pe care ea le-a ambalat cu grijă pentru mine, s-a aflat și această mini paletă de farduri de la Sephora. Îmi plac produsele care se găsesc în acest magazin cu multe comori, bineînțeles, însă eu chiar evit să merg fizic acolo…am eu o reținere de mulți ani. Dar am plasat comenzi online și totul a decurs ideal pentru mine, așa că cel mai probabil, așa voi face atunci când voi dori produse care se găsesc exclusiv în acest magazin atât de iubit și apreciat în toată lumea.

Dar să revin la recenzia de astăzi, pentru că nu vreau să mă lungesc foarte mult. Paleta are 6 nuanțe neutre și vine într-un ambalaj super drăguț, din carton tare, roz. Pare a fi o paletă bună de luat în vacanță, fiind atât de mică și compactă, însă eu rar mă machiez în vacanțe. Texturile nuanțelor sunt diferite toate, adică nu este o paletă cu farduri mate, sidefate sau shinny, ci combinate, după cum urmează:

6 eyeshadows Miniature Palette Sephora

 • Cream – este o fard mat de culoarea pielii, ideală pentru întreaga pleoapă;
 • Candy – un argintiu strălucitor, ce poate fi folosit și ca iluminator;
 • Almond – un fard maro mat, neutru și cald;
 • Honey – un fard auriu strălucitor, shinny, dar pe care nu recomand să îl aplici ca atare, ci cu o pensulă umedă mai degrabă;
 • Chestnut – o nuanță mai închisă de maro decât Almond, ușor strălucitor;
 • Cassis – o nuanță de maro cu sidef foarte frumoasă.

review mini paleta de 6 farduri Sephora

6 eyeshadows Miniature Palette Sephora

Fardurile nu sunt foarte pigmentate, așa că eu am fost nevoită să aplic de câteva ori nuanțele, până să ajung la intensitatea dorită. Nu au fall-out, sunt mătăsoase la atingere și se blenduiesc ușor. Însă, nuanțele de maro tind să își schimbe culoarea și să bată înspre nuanțe de mov. Chiar atunci când m-am machiat (clipul de mai jos) am primit aprecieri pentru machiaj și toată lumea îmi spunea că îmi stă bine cu nuanțe de mov. A nu se înțelege că este mov, nu! Însă nici maro nu rămâne odată ce este blenduit. Probabil asta se datorează subtonului fardurilor, nu am idee.

Cert este că vei rămâne sigur și tu surprinsă, așa cum mi s-a întâmplat și mie. Pe cameră, când filmam nu mi s-a părut o diferență mare, însă odată cu trecerea orelor, vedeam și eu mai bine că în pliu am o nuanță ce bate înspre mov nu maro (sper că mă fac înțeleasă). Cu toate astea, eu voi mai folosi această mini paletă, pentru că este drăgălașă foc.

Această paletă se numește Miniature Palette Donut și mai există o variantă – Miniature Palette Nougat, cu nuanțe mai închise, pentru machiaje de seară mai mult. Aceasta mi se pare o variantă mai bună pentru machiaje simple, de zi cu zi. Prețul ei este de 50 de lei, însă nu pare a fi pe stoc decât varianta Nougat.

Mini paleta de farduri Sephora - swatches

Mini paleta de farduri Sephora

Ai încercat această mini paletă de farduri? Ți-ar plăcea sau ba?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

8 thoughts on “Recenzie – Mini paletă de farduri Sephora

 1. Este ok.O am si eu si sunt multumita.Pacat ca nu este mai mare, sa aiba mai multe culori.

 2. As vrea sa ne povestesti intr-un articol despre retinerea ta de a merge la aceste magazine.

  1. Buna! Multumesc pentru sugestie, insa nu mi se pare relativa treaba. E destul de simplu – nu imi place cand intru si sunt “asaltata” de intrebari, priviri dubioase si asa mai departe. Inteleg ca fetele incearca sa te ajute si sa indrume, dar nu ma simt deloc ok sa fiu privita dubios daca am un trening pe mine si nu tocuri…sau daca nu sunt lasata sa ma “plimb” printre rafturile cu produse…doar asa…sa testez, sa vad ce e nou… Intelegi ideea principala 😀

  1. Da, nici pe mine nu ma deranjeaza in mod deosebit, insa nu inteleg de ce totusi e maro si bate spre mov…Daca vreau mov, imi iau direct farduri mov, nu? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: