Prima mea cutie de frumusețe de la Pick n Dazzle

Bună, draga mea!

Sunt sigură că ai auzit până acum de Pick N Dazzle și trebuie să recunosc că întotdeauna am apreciat cutiile de frumusețe pe care fetele le primeau prin online. Multe branduri noi, unele mai cunoscute, altele mai puțin cunoscute, cu produse noi și diferite la fiecare comandă plasată, iar toate acestea după ce îți completezi profilul de frumusețe.

Mai exact, atunci când te înregistrezi pe site, trebuie să treci prin anumiți pași, pentru ca experții Pick N Dazzle să îți trimită produse specifice nevoilor și dorințelor tale. Pot menționa aici nuanțele de ruj pe care le preferi, nuanțe de farduri, de lacuri de unghii, parfumuri și multe altele.

Pentru a te înscrie în program, trebuie să știi că ai 3 opțiuni de abonament.

 • Abonament Esențial Sleek Picks – 89 lei/lună cu produse în valoare de peste 140 de lei, esențiale pentru îngrijirea ta zilnică.
 • Abonament Strălucire Dazzling Picks – 159 lei/lună cu produse superioare, în valoare de peste 260 de lei.
 • Abonament de Lux Premium Picks – 239 lei/lună cu produse de lux din capitalele frumuseții ale lumii, în valoare de peste 400 de lei.

În toate cutiile de frumusețe personalizate vei găsi 4-5 produse full size, dar și mostre. Pick N Dazzle nu vinde mostre, Pick N Dazzle vinde produse de calitate, la prețuri bune și reduse mereu. Pe site-ul oficial vei găsi absolut toate informațiile de care ai nevoie dacă dorești să comanzi și tu o astfel de cutie de frumusețe personalizată.

Acest aspect mi se pare cel mai interesant și mișto și anume faptul că fiecare cutie este personalizată. Deci nu sunt două cutii identice. Și pentru că am fost invitată și eu la evenimentul de relansare, m-am bucurat să descopăr beneficiile oferite de Pick N Dazzle.

Cei de la Pick N Dazzle mi-au oferit un cod personalizat de reduceri, pe care să îl folosești când plasezi o comandă. Vei primi 12 lei în cont la comandarea unei cutii, dar voi primi și eu aceeași sumă în contul meu. Cât de mișto e asta? Las linkul meu de recomandare aici, să te poți înregistra și tu pe site și la finalul articolului vei găsi două coduri de reducere pentru tine. Și nu, nu este musai să și dai comandă, ci doar dacă vrei.

Și pentru că am menționat faptul că aceste cutii sunt personalizate, vreau să îți arăt ce produse am primit eu și să îți spun și câteva cuvinte despre cele pe care le-am testat deja.

unboxing cutie de frumusete pick n dazzle
 • Apă micelară Rose Gold Cougar, 100 ml – are un miros plăcut și demachiază chiar foarte bine tenul. Am observat că pe lista de ingrediente există câțiva acizi, așa că cel mai probabil necesită aplicarea unei creme cu SPF a doua zi, lucru care pe mine nu mă deranjează deloc. Un lucru important de menționat este că nu se folosește pentru demachierea ochilor.
 • Absolutely Frizz Free Conditioner Silky Smooth Mades Cosmetics, 75 ml – acest balsam de păr miroase genial, îmi place mult ambalajul super girly și face părul mătăsos și mai ușor de descurcat.
 • Silicone Cleansing Brush Pick N Dazzle – recomand utilizarea unui astfel de dispozitiv de silicon o dată pe săptămână și cu siguranță nu persoanelor care au probleme mari cu tenul sau acnee. Eu l-am folosit împreună cu gelul meu de curățare și a fost ok, dar nu am apăsat și nu am insistat, mai ales în zonele unde am coșuri.
 • Luxury Coffee Scrub Minty Vanilla Cocosolis Organic, 70 gr
 • Detox Wrap hair mask The Cosmetic Republic, 35 gr – este un produs interesant și ingenios, aș spune eu. Am ținut masca aceasta în păr pentru 15 minute, m-am clătit bine de tot și părul meu a rămas fin și mai hidratat.
 • Set de 3 parfumuri Miss Kay, 25 ml/fiecare – îmi plac mult aceste parfumele, de la ambalaj până la arome. Îmi țin mereu unul în geantă și mi-ar fi plăcut ca aroma lor să persiste pe pielea mea mai mult timp, însă la mine în general parfumurile nu sunt foarte persistente.
parfumuri miss Kay din cutia pick n dazzle

Acesta este conținutul primele mele cutii Pick N Dazzle. Sunt curioasă dacă tu ai comandat vreo cutie de la ei sau dacă ți-ai completat profilul de frumusețe în urma linkului de recomandare menționat mai sus.

BONUS – coduri de reducere pentru urmăritorii acestui blog:

 • pentru clienții care vor face abonamente de 3 luni codul este loredanan3 și vor primi cadou un produs în luna a 2-a 
 • pentru clienții care vor face abonamente de 6 luni codul este loredanan6 și vor primi cadou 2 produse unul în luna a 2-a și unul în luna a 5-a.

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory! 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: