Pixi by Petra: My Make-up Collection

Bună, draga mea!

Brandul Pixi a fost creat de makeup artistul Petra Strand în urmă cu 10 ani, în Londra. Produsele Pixi by Petra se găsesc pe site-ul oficial Pixibeauty.com, dar și pe alte site-uri precum Lookfantastic, Asos, Boots, Cultbeauty, Target, iar în România am văzut că Sephora are exclusivitate, dar doar pentru produse de îngrijire.

PONT: la prima comandă pe site-ul oficial Pixi vei primi o reducere de 10%.

Mă bucur să am o colaborare frumoasă cu acest brand, pentru că am descoperit câteva produse chiar faine, care îmi plac tare mult. Însă mă voi limita astăzi doar la câteva produse de machiaj, despre cele de îngrijire voi povesti într-un alt articol.

Produsele Pixi sunt foarte drăgălașe, culoarea verde deschis fiind predominantă în orice ambalaj. Fiind concepute sub expertiza unui make-up artist, produsele sunt ușor de folosit și bine formulate. Misiunea Petrei este aceea de a scoate în evidență frumusețea naturală a fiecărei femei și de a avea acel aspect radiant natural, pe care toate îl dorim. În plus, produsele nu sunt testate pe animale.

Pixi by Petra Large Lash Mascara

Large Lash Mascara are o periuță clasică, dar măricică și promite să ofere alungire și volum în câteva secunde. Deși per total mi-a plăcut această mascara, trebuie să recunosc că a trebuit să insist puțin pentru a obține volumul și alungirea promise. Sunt posesoare unor gene blonde și scurte, așadar îmi doresc de la un astfel de produs un efect rapid. Are 13 ml și 9 luni valabilitate de la deschidere.

 • Preț: £14.00, aproximativ 80 lei
pixi_by_petra_lash_mascara
pixi_by_petra_large_lash_mascara

Pixi by Petra Endless Shade Stick

Aceste farduri cremoase sub formă de stick sunt chiar faine. Îmi plac pentru că sunt ușor de folosit, sunt rezistente și pigmentate. Eu am primit 3 nuanțe și anume (de la stânga la dreapta) Cooper Blaze, One&Done și MatteCocoa. Pot fi folosite cu brio și ca bază, dar și aplicate direct pe pleoape, în locul unui fard pulbere. Fiecare stick are 1.5 gr și o valabilitate de 6 luni de la deschidere.

 • Preț: £12.00, aproximativ 60 lei
pixi_by_petra_endless_eyeshadow_stick
pixi_by_petra_endless_shade_sticks

Pixi by Petra Liquid Fairy Lights, by Maryam Maquillage

Acest fard lichid metalic strălucitor în nuanța Mirage a fost ediție specială creată în colaborare cu Maryam Maquillage, dar produsul se găsește în 7 nuanțe diferite. Se poate aplica direct pe pleoapă, după ce pregătești puțin zona, dar și mai intens se vede aplicat peste un alt fard. Acesta tinde să se strângă în pliuri dacă este aplicat ca atare, mai ales dacă nu pregătești puțin pleoapa. Produsul are 5 gr și o valabilitate de 12 luni de la deschidere.

 • Preț: £15.00, aproximativ 86 lei
pixi_by_petra_maryam_maquilage_eyeshadow_liquid
pixi_by_petra_endless_shade_stick_swatch

Pixi by Petra Glitter-y Eye Quad, Blue Pearl

Particulele sclipicioase ale acestei palete va oferi machiajului tău un glow aparte. Sunt ușor de folosit, nuanțele sunt pigmentate și chiar nu ai nevoie de lipici de glitter. De obicei aplic nuanța perlată în colțul intern al ochiului și rămâne acolo întreaga zi. Nu am observat fall-out foarte mare, sunt foarte plăcute la atingere și chiar pot fi folosite și pe corp vara. Paleta de glittere este disponibilă în 3 nuanțe, are o cantitate de 4 gr și valabilitate 12 luni de la deschidere.

 • Preț: £14.00, aproximativ 80 lei
pixi_by_petra_glittery_eye_quad

Pixi by Petra Glow-y Powder

O pudră iluminatoare disponibilă în 2 nuanțe, ce poate fi folosită atât ca iluminator, cât și ca fard de pleoape sau chiar pe corp. Pentru mine personal, ca iluminator, nu îmi place. Nuanța roze mi se pare prea puternică aplicată doar în cea mai înaltă zonă a pomeților, dar probabil că poate înlocui un blush cu irizații sclipitoare.

 • Preț: £14.00, aproximativ 80 lei
pixi_by_petra_glowy_powder_wednesdays

Pixi by Petra Lip Icing, by Chloe Morello

Deși nu sunt mare fană, acest gloss, în colaborare cu Chloe Morello, m-a convins și l-am aplicat foarte des. Îmi place culoarea Bonbon, un roz sclipicios foarte potrivit oricărei doamne sau domnișoare. Se vede frumos atât aplicat singur, cât și peste un creion de buze sau peste rujul preferat. Are o cantitate de 2.6 gr și 12 luni valabilitate de la deschidere.

 • Preț: £16.00, aproximativ 92 lei

Pixi by Petra Mattelast Liquid Lip, by Maryam Maquillage

Rujurile lichide mate au rămas preferatele mele, datorită aplicării ușoare, a rezistenței pe care o oferă, dar și a aspectului catifelat care se simte pe buze. Nici acest ruj de la Pixi nu face excepție și l-am aplicat foarte des, fie că am purtat machiaj la ochi sau nu. Este ușor de aplicat, are un miros foarte plăcut și o culoare de roșu-orange plăcut. Are 6.9 gr și 12 luni valabilitate de la deschidere.

 • Preț: £16.00, aproximativ 92 lei
pixi_by_petra_lipgloss_lipstain_glowy_powder

Pixi by Petra Makeup Fixing Mixt

Acest spray cu apă de trandafir și ceai verde oferă tenului prospețime, hidratare și fixează machiajul. Îmi place să îl aplic la finalul machiajului pentru a fixa produsele, dar și pentru a mă revigora.

 • Preț: £16.00, aproximativ 92 lei
pixi_by_petra_makeup_fixing_spray

Pixi by Petra Eye Reflexion Shadow Palette, Natural Beauty

O paletă de 12 farduri în nuanțe neutre perfecte pentru orice moment al zilei. Se pot realiza atât machiaje naturale de zi, cât și machiaje mai intense, de seară sau chiar smokey eyes. Vei găsi atât nuanțe mate, cât și sidefate și metalice, ușor de blenduit și destul de pigmentate. Pe site vei găsi paleta disponibilă în 4 nuanțe diferite.

 • Preț: £24.00, aproximativ 138 lei
pixi_by_petra_eye_reflection_shadow_palette
pixi_by_petra_eye_reflection_shadow_palette_natural_beauty

Articol pe blog:

Pixi by Petra Eye Palette Double Tap, by Heart Defensor

Din punct de vedere al nuanțelor, această paletă de 8 farduri este preferata mea. Conține 3 nuanțe metalice, 2 nuanțe cu puțin sidef și 3 nuanțe mate. Double Tap este realizată în colaborare cu Thats Heart, nuanțele sunt pigmentate, rezistente și ușor de aplicat și mi se pare perfectă pentru persoanele cu ochi albaștri.

 • Preț: £18.00, aproximativ 103 lei
pixi_by_petra_eye_palette_heart_defensor_colaboration
pixi_by_petra_eye_palette_heart_defensor_palette

Articol pe blog:

Pixi by Petra Summer Glow Palette Sheer Sunshine

De când am primit-o am știut că îmi va plăcea. Și așa a fost. Paleta de blush-uri, pudre de contur și iluminatoare este minunată. Nuanțele mi se potrivesc bine, sunt chiar pigmentate (în special cele închise) și ușor de aplicat. Se pot folosi și ca farduri de pleoape, așa cum am făcut eu într-un clip recent pe YouTube.

 • Preț: £18.00, aproximativ 103 lei
pixi_by_petra_Summer_Glow_Palette
pixi_by_petra_Summer_Glow_Palette_sheer_sunshine

Aceasta este colecția mea de produse de machiaj Pixi by Petra și mulțumesc pe această cale brandului pentru frumoasele și minunatele surprize primite. Te invit și pe canalul meu de YouTube să vezi câteva din aceste produse folosite în machiajele mele.

Câteva caracteristici comune la farduri ar fi următoarele: textură mătăsoasă, rezistență îndelungată, ușor de blenduit și buidable, adică poți crea intensitatea dorită. Tu ai încercat produsele Pixi? Ți-ar plăcea să le încerci?

pixi_by_petra_makeup_collection_lorys_blog

Cu drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Pixi by Petra: My Make-up Collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer