Piese vestimentare perfecte de toamnă sub 100 lei

Bună, draga mea!

Toamna este sezonul perfect pentru cardigane, puloverașe, sacouri, botine și eșarfe colorate. Și chiar dacă vremea a fost destul de blândă până acum, urmează zile ploioase și reci, moment ce mă face să fac un inventar al hainelor pe care le-am pus la păstrare într-un sac vidat și să sortez ce mai port și ce nu.

Sfatul meu este să faci asta cel puțin de 2 ori pe an, pentru că sigur vei avea piese vestimentare care fie nu îți mai plac, fie nu ți se mai potrivesc. Ceea ce înseamnă că poți face un bine celor aflați în nevoi. Fie mergi să donezi acele haine ce pot fi purtate, fie le poți lăsa în spatele blocului și sigur nu le mai găsești până a doua zi acolo.

Citește despre #bancadehaine

Și pentru că am menționat de un inventar al hainelor, m-am apucat să sortez lucrurile de toamnă-iarnă și am ajuns la concluzia că am nevoie de câteva lucruri noi. Nu doar că am nevoie, dar îmi și doresc. Așa că am început căutările și vreau să mă încadrez într-un buget mic, așa că sortarea am ales-o după criteriul cele mai ieftine.

Și asta pentru că știu ce îmi doresc, mi-au atras atenția câteva pulovere în nuanțe pământii, perfecte atât la blugi, cât și la fuste sau chiar peste rochii. Cu botine, ghete sau cizme, puloverele sunt minunate, iar dacă nu ai inspirație, Pinterest este o sursă interminabilă în acest sens.

Poți stiliza foarte frumos și o rochie mai subțire și o poți integra în ținute de toamnă, cu o pereche de cizme lungi sau botine și o pereche de dresuri mai groase. Recunosc că personal, nu am încercat rochii de vară cu pulovere, însă știu că dacă îndrăznești puțin, s-ar putea să fii surprinsă de rezultatul final.

Sacourile sunt perfecte în acest sezon, mai ales dacă lucrezi într-un birou. Însă ar fi bine să scoatem eticheta aceasta, că sacourile merg doar în astfel de situații office să spunem (adică la muncă). Din punctul meu de vedere sunt ideale în multe situații. Totul depinde sigur de modelul sacoului, de material și de ce mai porți pe dedesupt. Sigur ai văzut ținute prin mediul online când toată ținuta se rezumă la un sacou lung cu o curea lată în brâu. Evident, îți trebuie curaj să porți așa ceva, însă mie îmi place ideea, cu toate că nu cred că aș fi așa curajoasă să port o astfel de ținută.

Ce piese vestimentare ai ales pentru acest sezon? Cum ți se par alegerile mele?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: