Părerea mea despre Remington Straight Brush #straighthair

Bună, draga mea!

Nu am mai vorbit de multă vreme despre un produs de coafat părul, așa că m-am gândit să încerc pentru prima dată unul din produsele pe care am avut norocul să le câștig online. Am participat la concursul Adelinei și se pare că mi-a purtat noroc! Peria de îndreptat părul Remington Straight Brush a ajuns sub bradul de Crăciun, dar până acum nu am avut ocazia să o testez.

Până într-o seară când am dat drumul la calculator, am dat search pe YouTube după Queen și m-am apucat să îmi îndrept părul. Și am filmat totul, așa că sper să îți placă ce a ieșit.

Peria de îndreptat părul Remington Straight Brush

 • Design inovator care permite îndreptarea părului fără ca acesta să își piardă din volumul natural
 • Înveliș cu efect antistatic
 • Peri din ceramică avansată care alunecă cu ușurință prin păr
 • Vârfuri reci pentru o utilizare ușoară și în siguranță
 • 3 trepte de temperatură pentru toate tipurile de păr (150, 190, 230)
 • Oprire automată de siguranță
 • Încălzire rapidă în doar 30 de secunde
 • Husă pentru depozitare
 • Cablu de 1,8 m
 • 3 ani garanție + 1 an extra dacă vă înregistrați online
par drept cu rowenta straight brush
Rowenta straight brush review

Părerea mea despre Remington Straight Brush

În primul rând pot spune că îmi place designul. În al doilea rând, deși este mai grea, este totuși ușor de manevrat. Cablul este suficient de lung și se poate răsuci, în funcție de cum întorci și manevrezi peria. Ai putea spune că este un aspect de neglijat, însă este chiar foarte utilă această caracteristică.

Îndreaptă ușor și repede părul, nefiind nevoie să îți secționezi părul în foarte multe părți, fiind utilă chiar și pe șuvițe puțin mai groase, dar totuși șuvițele medii sunt ideale. Deși are peri, recomand să îți descurci totuși bine părul înainte de utilizare.

Perii încălziți din ceramică cu cheratină oferă părului un aspect mătăsos, sănătos și strălucitor, de la rădăcină până la vârfuri. Nu pleoștește părul, ba chiar modul în care trebuie folosită peria (cu perii în sus, cum fac eu în clip) oferă și volum, lucru care mă încântă. Tehnologia ionică anti-statică eliberează ioni negativi în timpul coafării și îndreptării, ceea ce duce la reducerea electrizării firului de păr.

Am rămas surprinsă să văd că în vreo 20 de minute părul meu lung și des era complet drept și cu volum. În mod normal, pentru a-mi îndrepta părul am nevoie de mai mult de 45 de minute, motiv pentru care evit să îl îndrept prea des. Trebuie să menționez că nu trebuie să ai produse de styling prin păr înainte de utilizare, așa că cel mai bine ar fi să ai părul proaspăt spălat și uscat.

par drept rowenta straight brush

Am văzut peria de îndreptat Remington Straight Brush pe acest site la reducere.

Te las să vizionezi clipul și sunt curioasă să aflu părerea ta despre peria de îndreptat părul Remington Straight Brush. Ai încerca un astfel de produs?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Părerea mea despre Remington Straight Brush #straighthair

 1. Deci asta e buna, eu mi-am luat Babyliss si e cam degeaba asa ca data viitoare ma orientez si eu spre Remington mai ales ca am mai auzit si la ate persoane ca au produse bune.

  1. Am avut ceva de la Babyliss (cred ca daca nu ma insel un ondulator automat), dar nu m-a dat pe spate, sincer. Mie asta de la Remington imi place, am mai folosit-o si am obtinut acelasi rezultat si acelasi timp de indreptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: