NEW: Bioderma Biphase LIPO-Alcoolique

Bună, draga mea!

În toată perioada pandemiei mâinile noastre ating multe lucruri și sunt extrem de expuse. Ne spălăm mult mai des pe mâini, folosim dezinfectanți și bariera naturală a pielii are de suferit. Mâinile sunt primele pe care le dezinfectăm atunci când intrăm și ieșim dintr-un magazin și primele pe care le spălăm când ajungem înapoi acasă.

Nu este de mirare, așadar, că pielea mâinilor devine mai aspră, uscată și deteriorată. Pentru a ne veni în ajutor, Bioderma lansează Biphase LIPO-Alcoolique, un produs ce dezinfectează și hrănește pielea mâinilor. Iar astăzi vreau să îți prezint acest produs și să îți spun părerea mea, pentru că am avut ocazia să-l testez chiar înainte de lansarea oficială.

solutie-bifazica-Bioderma-Lipo-Alcoolique-cutie
dezinfectant_bifazic-Bioderma-Lipo-Alcoolique

BIPHASE LIPO-ALCOOLIQUE

Biphase LIPO-Alcoolique este o soluție pentru mâini cu #dublăacțiune, special creată pentru a dezinfecta și reface bariera naturală a mâinilor. Soluția bifazică Lipo-alcoolică este primul virucid cosmetic care compensează reducerea lipidelor din piele cauzată de alcool, datorită formulei sale îmbogățite cu unt de shea.

Cele 2 faze ale produsului reprezintă inovația dermatologică creată de laboratoarele Naos, ce ajută la eliminarea a 99,9% din virusuri și bacterii și promite refacerea stratului lipidic și catifelarea mâinilor.

  • Faza alcoolică – pentru protejarea sănătății (74.5% etanol)
  • Faza lipidică – pentru îngrijirea pielii (10% ulei de shea și squalană)
Bioderma-Biphase-Lipo-Alcoolique-new-product

Sfaturi de utilizare

  • Se agită foarte bine produsul înainte de utilizare;
  • Masează timp de 30 de secunde;
  • Nu necesită clătire.

Părerea mea

Încă de la prima utilizare mi-am simțit mâinile foarte hidratate și protejate cu adevărat. Fiind sub formă de spray, este foarte ușor de aplicat oriunde te-ai afla. Se simte un ușor iz de alcool, însă după ce masezi mâinile, le vei simți extrem de fine și catifelate. După nici un minut te poți întoarce la treabă, fără griji. Am oferit ocazia de a folosi acest produs și unora din colegii mei, care au rămas plăcut surprinși de cum și-au simțit mâinile după utilizare.

Spray-ul are 100 ml, este recomandat a se folosi de întreaga familie (copii peste 3 ani) și este ideal pentru orice tip de piele. În plus, angajamentul luat de Naos merită promovat, fiind o mare nevoie de ajutoare pentru prevenirea pandemiei în toată lumea.

Angajamentul NAOS

Soluția bifazică lipo-alcoolică este o inovație dermatologică care constituie un răspuns concret la o problemă generată de criza sănătății. Acesta este motivul pentru care 100% DIN PROFITURI VOR FI DONATE ONG-urilor, asociațiilor și fundațiilor care lucrează în favoarea prevenirii epidemiei.

Bioderma-Biphase-Lipo-Alcoolique

Cum ar fi să îți simți mâinile dezinfectate și hrănite în același timp?

Cu drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “NEW: Bioderma Biphase LIPO-Alcoolique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: