Ne jucam online sau nu?

Buna, dragile mele!


Imi amintesc ca in urma cu cativa ani intram mereu pe internet in timpul liber si ma jucam diverse jocuri online. Jocurile mele preferate erau cele in care trebuia sa fac multe puncte, sa ma intrec cu prietenii, imi placeau jocurile de aventura, in care trebuia sa salvez o printesa, apoi treceam la un alt nivel. Jocurile cu animale si masini imi placeau cel mai mult inca de mica, desi nu ma vedeam niciodata conducand o masina! Dar timpul a trecut si mi-a aratat ca nu e chiar asa! :)) Animalele imi plac la nebunie, atat de mult incat imi doream sa devin doctor veterinar. Dar a ramas un vis de mult apus, din pacate!

In zilele noastre toata lumea are acces la internet, iar copii ar trebui incurajati in primul rand sa afle de jocuri distractive, educative, care sa le ajute caracterul sa se formeze intr-un mod foarte frumos si bun. Asta pentru ca cei mici stau muuulte ore in fata calculatorului. Daca era tehnologiei este in floare, atunci va incurajez sa aflati mai multe despre jocurile cu dinozauri!
http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-dinozauri.html.

Dinozaurii au existat pe pamant acum 65 de milioane de ani! Este frumos sa te lupti cu dinozaurii si salvezi un om! Un om pe care l-ai ales chiar tu sa te ajute! Este omul tau, deci trebuie sa ai grija de el! Trebuie sa te misti repede pentru a-ti salva omul din gura dinozaurului mare si puternic!

Tuturor ne plac jocurile, nu? Zilele friguroase deja s-au instalat, iar in timpul liber cred ca ne putem relaxa foarte frumos jucand aceste jocuri online. Este important sa nu se blocheze site-ul in timp ce tu incerci sa faci puncte, corect?

Eu va recomand http://www.xjocuri.com pentru a va amuza si distra, indiferent daca esti adult sau copil.

Voi ce jocuri online preferati?

 

 
                                             Lory’s Blog XOXO

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer