#nailstime: Pupa Lasting Color Gel

Bună, draga mea!

O nouă săptămână, o nouă listă de articole de postat! Pentru astăzi am ales să îți arăt două manichiuri pe care le-am realizat cu lacurile de unghii Lasting Color Gel de la Pupa, primite în cadrul evenimentului #springbeautyevent, din martie. Îmi plac tare mult aceste micuțe, iar nuanțele sunt foarte frumoase, ambele potrivite pentru vară…care vară se pare că e mai mult toamnă.

Dar pentru că vreau să mă înveselesc puțin, port pe unghii nuanțe deschise, feminine. Și am nevoie de o bază bună și de un top-coat care să usuce mai rapid oja, dar și care să prelungească puțin rezistența acesteia. Pentru ambele modele (și nu numai) port în ultima perioadă tratamentul pentru unghii Eveline 8în1, varianta Sensitive (am acest produs de pe acest site) și chiar e diferit față de varianta clasică (), despre care am povestit pe blog (este în continuare unul din cele mai citite articole de pe blog).

Iar ca top-coat îmi place mult Insta-Dri de la Sally Hansen, care face ca manichiura să semene cu una semipermanentă, așadar oferă un luciu foarte frumos unghiilor, ba chiar am observat că ajută la uscarea manichiurii. Lucru pe care îl ador, căci de cele mai multe ori îmi fac unghiile seara și aveam nevoie de un produs care să mă ajute în privința asta.

manichiura folosind lac de unghii Pupa nuanta 126

#nailstime Pupa Lasting Color Gel shade 126

Pupa Lasting Color Gel 126

De la Pupa dețin aceste nuanțe drăgălașe – roz (nuanța 126) și corai (nuanța 117), iar variantele acestea de 5 ml sunt ideale pentru un anotimp, timp suficient să nu se usuce și să riști să le arunci. Pensula este una simplă, plată, care permite o aplicare precisă, chiar și pe unghiile mai mici, așa cum le am și eu în poze. Nuanțele sunt opace și intense, eu rar aplic două straturi, pentru că nu simt nevoia.

Textura oferă volum 3D pentru unghii cu suprafață lucioasă și acoperire perfectă. Finișul seamănă cu cel al unghiilor semipermanente, dar este mai ușor de aplicat și mai repede de șters, fiind nevoie de un dizolvant fără acetonă (eu așa recomand). Manichiura mea a rezistat cam 4-5 zile, depinde de cât de multe vase am spălat sau de cât de multă treabă fac, de exemplu.

Per total, eu sunt mulțumită de aceste lacuri de unghii cu efect de gel de la Pupa, ce poartă denumirea Lasting Color Gel. Produsul se găsește în muuulte nuanțe superbe, iar prețul este de 27 de lei. Sunt fabricate în Italia, nu conțin parabeni, toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.

manichiura folosind lac de unghii Pupa nuanta 117

Pupa Lasting Color Gel 117

Pupa Lasting Color Gel 117

Îți plac manichiurile de astăzi? Tu ai folosit lacurile de unghii Pupa?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “#nailstime: Pupa Lasting Color Gel

  1. ce dragut arata, nu am nimic de la Pupa desi in trecut aveam..la unghii au nuante dragute dar eu sunt cu semi si pe langa asta talent 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer