Manichiura mea de Craciun

Buna dragile mele!


Rosu este nuanta specifica Craciunului, nu-i asa? Rosu inchis, rosu deschis, burgundy, visiniu, grena toate au rosu si toate sunt frumoase! In aceasta perioada sunt femei care indraznesc sa poarte rosu pe buze! Iar unghiutele au si ele tot o nuanta de rosu, nu? Eu asa am ales pentru mine! 

Nu am stiut nici in seara dinaintea Ajunului ce sa port pe unghii – sa fie mate, sa fie cu sclipici? Off, grea alegere! Si iata ca am reusit sa le imbin, destul de frumos, spun eu! 


Asadar sa vedem ce am ales: Golden Rose Rich Color in nuanta 105, Golden Rose Matte Top Coat (pentru inelar si degetele mari) si Revlon Nail Enamel in nuanta 261 Sparkling, pe care o ador si pe care am folosit-o pe restul unghiilor. Sa vedem rezultatul! 🙂

Asa se vad unghiutele mele de Craciun la lumina naturala! 🙂


Imi place foarte mult rezultatul obtinut cu aceste 3 lacuri de unghii si vreau sa va spun ca au rezistat 4 zile cu brio! Vreau sa va mai spun si faptul ca aceasta oja de la Revlon cu sclipici se sterge destul de repejor si specific lucrul acesta pentru ca de obicei lacurile sclipitoare se curata cam greu, insa nu si aceasta!

Va place si voua ce vedeti? Voi cum v-ati pictat unghiutele pentru Craciun?


Multumesc pentru vizita!

Facebook   Bloglovin   Pinterest

Lory’s Blog – XOXO

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer