Manichiură de toamnă

Bună, draga mea!

Poate este cam târziu pentru această manichiură, căci în curând vine şi Moş Crăciun, dar sper totuşi o ţi placă şi poate vei încerca o recreezi şi tu. Mi-a luat mult o realizez, pentru efectiv nu am avut timp stau liniştită şi ocup de manichiuri, aşa în ultima perioadă am folosit baza fortifiantă de la Farmec ca atare, pe post de lac de unghii. Am avut o perioadă destul de agitată, însă simt luna noiembrie a acestui an este diferită, este mai pentru mine, pentru sufletul meu, pentru mine, ca femeie, pentru am avut parte de ceva schimbări, însă mai sunt 2 săptămâni până se termină şi sper ca surprizele pentru mine nu se încheie aici. Ar trebui continue, doar urmează luna cadourilor.

Mi-a luat ceva până realizez acest model cu frunze, pentru nu se imprima modelul pur şi simplu de pe paletă, aşa am încercat de câteva ori până iasă ce se vede. Burgundy este o nuanţă care îmi place pe unghii oricând, însă pentru această manichiură de toamnă mi s-a părut şi mai potrivită. Şi deşi nu sunt fană a lacurilor de unghii aurii sau argintii, o unghie accent cu una din aceste nuanţe îmi place mult. M-am hotărât destul de repede la nuanţe, la model şi sper îţi placă şi ţie! Am purtat această manichiură 4 zile fără probleme, iar totul se datoreazăzic eu – acelui top coat de la Flormar, care îmi impresia unghiile mele sunt realizate cu ojă semipermanentă. Le oferă rezistenţă şi un luciu aparte, trebuie încerci şi tu acest produs!

manichiura-de-toamna-baza-fortifianta-farmec

manichiura-de-toamna-oja-golden-rose-rich-color manichiura-de-toamna-oja-golden-rose-color-expertmanichiura-de-toamna-top-coat-flormar

 • Bază fortifiantă Farmec
 • Lac de unghii Golden Rose Rich Color în nuanţa 105
 • Lac de unghii Golden Rose Color Expert în nuanţa 69
 • Top Coat Flormar Shine & Color
 • Placuţă Born Pretty Store BPL-026

manichiura-de-toamna-closer

manichiura-de-toamna-details

Îmi place foarte mult pensula lacului de unghii burgundy de la Golden Rose, din gama Rich Color. Este lată, pătrată şi aplic nuanţa foarte bine şi uşor. Nuanţa este opacă, iar eu aplic de cele mai multe ori un singur strat, dar se comportă bine şi cu două staturi. Cea din gama Color Expert este mai micuţă, este clasică, dar şi aceasta aplică produsul uniform, însă eu am aplicat 2 straturi, pentru mi-am dorit o nuanţă mai opacă, având în vedere am venit şi cu o ştampilă, dar s-a şters puţin mai greu decât cealaltă.

manichiura-de-toamna-produse-folosite

Ce spui de manichiura mea de toamnă? Ai purta aşa ceva pe unghii?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

10 thoughts on “Manichiură de toamnă

 1. Așa drăgălașă e frunzulița și combinațiile de culori. Chiar de toamnă, una calda și frumoasă care ne face să uităm ce e pe afară.

 2. Offf, cand vad astfel de postari ma apuca nostalgia ca as vrea si eu sa imi fac unghiile, singurica acasa, insa forma unghiilor mele este oribila si nu le suport :)) asa ca recurg la gel de muuulti multi ani. Culoarea este my fav, chiar in timp ce iti scriu acest comentariu port o rochita aceeasi culoare.
  Te pup!

  1. Si daca ai gel, banuiesc ca mai faci si pauza, nu?
   Da, culoarea si mie imi place mult! Multumesc!
   Sa stii ca nici eu nu ma pricep asa bine, mai am de invatat, dar ustensilele astea noi sunt geniale!
   Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer