Mandra ca sunt femeie!

Buna dragile mele!


Cum te simti tu ca esti femeie? Cum te simti sa fii o asa minunatie creata de Dumnezeu? 
O persoana minunata fara de care viata ar fi monotona, trista, fara de care multe lucruri nu ar mai exista…da!

Uneori ma gandesc ca e mult mai usor sa fii barbat! Au ei dureri lunare, dureri la nasteri, fac ei atat de multe lucruri precum noi, femeile? Sunt ei atat de puternici precum noi, femeile? Pot ei avea grija de copii, de casa, de cariera si sa aibe timp si pentru ei sau prieteniile lor?


Sunt mandra ca sunt creata din bunatatea lui Dumnezeu! Sunt mandra ca sunt femeie pentru ca pot face atat de multe lucruri intr-o singura zi fara sa ma plang seara inainte de a merge la culcare! Sunt mandra ca pot sa imi colorez unghiile, in timp ce ma uit la o emisiune, in timp ce ascult muzica, in timp ce pot scrie pe blog. 

Sunt mandra ca sunt iubita, rasfatata, alintata de mama mea in primul rand…sunt mandra ca sunt fata ei, ca o mostenesc (desi unele lucruri ar fi fost mai bine sa nu le am de la ea, pentru ca uneori prea multa bunatate este considerata prostie si risti sa devii trist, sa te superi imediat si devii o persoana sensibila…cred ca sensibilitatea este bine sa o tii secreta…asta daca poti! Iar daca poti face asta, daca poti fi sensibila si totusi putin fara simt…sa imi spui cum faci asta, pentru ca uneori ajuta!). Nu stiu daca intelegeti prea bine la ce ma refer, insa daca nu ai trecut prin situatii de acest gen, nu poti intelege!

Sunt mandra ca am un iubit de o asa mare valoare! Sunt mandra ca sunt iubita lui! Sunt mandra cu el, pentru ca ma iubeste, ma rasfata, ma face sa rad, ma alinta…pentru ca va fi un tata grozav pentru copii nostri!

Dar pana la urma…cine intelege femeia? Femeia este un mister…

Sunt recunoscatoare pentru puterea care vine de la Dumnezeu, pentru faptul ca sunt sanatoasa! Pentru ca desi uneori devin deprimata, deoarece lucrurile nu merg asa cum vreau si iau o alta intorsatura fara sa ma astept la asta vreo secunda… insa pe cealalta parte Dumnezeu imi trimite un inger care ma salveaza, care ma ajuta sa ies din starea aceasta si sa merg mai departe! 

Femeia este o persoana puternica, luptatoare, ambitioasa, inteligenta, frumoasa, prietenoasa, zambitoare…este izvorul fericirii si cea care da viata! Cel mai frumos moment este cel in care devii mama! Inca nu sunt mamica, imi doresc…cand o vrea Dumnezeu! 🙂


Daca nu ar fi femeia, viata nu ar mai exista!


Tu de ce esti mandra ca esti femeie?

Te invit la un concurs frumos organizat pe site-ul revistei ALEGRIA cu ocazia Zilei Femeii! Participa si tu la concursul “Mandra ca sunt femeie!” pana pe data de 1 martie inclusiv. Castigatorul va fi ales si afisat pe data de 2 martie in revista, apoi pe blogul si pe pagina de FaceBook a site-ului iLUX.
Poti castiga unul din cele 3 premii puse in joc. 

  •  Stackers Set 3 cutii bijuterii 
  •  Portofel Anuschka Dazzling Rose 
  •  Set manichiură Balance 

http://alegria.ilux.ro/8-martie

 
Multumesc pentru vizita!
 

Facebook   Bloglovin   Pinterest

Pupici, Lory’s Blog

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: