Magic Mascara All In One de la Bottega Verde

Bună, draga mea!

Mascara este un produs de machiaj fără de care nu putea trăi, cu siguranţă! Spun asta de mult timp şi chiar simt este singurul produs fără de care nu ies din casă. Sprâncenele mi le vopsesc, aşa pot trăi câteva zile şi fără creion de sprâncene, fondul de ten pe timpul verii este aproape eliminat, pot trăi foarte bine şi fără rujuri sau glossuri, însă genele trebuie le rimelez. Avându-le blonde şi scurte, sunt insesizabile şi am avut o perioadă când le vopseam şi pe ele, odată cu sprâncenele. Dar pentru singură nu pot face asta şi pentru ustură ochii, am decis le vopsesc cât de rar pot.

Şi iată în căutarea unei mascara care îmi ofere tot ce am nevoie: alungire, volum, separare şi definire. Am folosit multe mascara până acum (am pe blog 7 recenzii), însă mereu îmi place testez şi altele. Şi uite aşa, am ajuns îmi comand de la Bottega Verde Magic Mascara All In One cu ulei de bumbac. Bineînţeles denumirea mi s-a părut extrem de interesantă, iar faptul are aplicator de genul twister m-a atras şi l-am pus imediat la teste. Ambalajul negru şi roz mi se pare foarte girly şi îmi place, însă treaba cu ambalajele produselor este destul de irelevantă, ne dorim ca produsele în sine funcţioneze. Are 8 ml, o valabilitate de 6 luni de la deschidere şi costă doar 38 de lei, fiind la reducere.

* în poza de mai jos am fotografiat mascara cu periuţa mai lungă, iar în cea de dedesupt cu periuţa mai scurtă şi sper se observe diferenţa.

Căutând câteva informaţii şi recenzii despre acest produs înainte de a-l pune în coşul de cumpărături, am fost puţin dezamăgită nu am găsit foarte multe (doar ceva în limba italiană), însă am zis nu am ce pierde, mai ales eram familiarizată cu câteva produse Bottega Verde. Şi pentru m-am despărţit de vreo 4 mascara la începutul anului, am zis este momentul perfect îi dau o şansă acestui produs.

Magic Mascara are o periuţă din plastic ce poate fi extinsă prin rotirea capacului. Mi-a plăcut pot avea 2 mascara întruna singură, prin acest aplicator twisted. Produsul nu îmi irită ochii, aşadar îl recomand şi persoanelor cu ochii sensibili. Eu aplic 2 straturi, pentru aşa cum am scris şi la început, am nevoie de tot ce poate o mascara oferi. L-am aplicat cu succes şi pe genele inferioare şi a fost ok, nu m-am mânjit. Nu mi s-a fărâmitat deloc pe parcursul zilei, se demachiază uşor folosind dischete îmbibate cu demachiant bifazic, pe care le las câteva secunde pe ochi, pentru ca produsul se dizolve şi fie uşor de îndepărtat. Negrul este intens, diferenţa se poate vedea pe genele mele încă de la prima aplicare.

Mi-ar fi plăcut ofere şi mai mult volum, dar chiar şi aşa mie îmi place Magic Mascara de la Bottega Verde şi ţi-o recomand. Ai încercat produsele Bottega Verde? Eşti curioasă testezi această mascara cu aplicator twister?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

18 thoughts on “Magic Mascara All In One de la Bottega Verde

  1. E chiar intensă culoarea și e bine că nu curge pe parcursul zilei. Și eu sunt foarte pretențioasă când vine vorba de mascara.
    Când văd că încă mai sunt produse care curg am impresia că m-am teleportat în trecut.

    1. Eu de regula nu am intampinat probleme cu mascara folosite care sa curga. In cel mai rau caz, ma ustura ochii cand rad cu lacrimi..sau plang! 😀 Sau daca port prea multe ore.

  2. Imi place ideea de rasucire. Am mai avut ceva de genul in trecut de la Essence, dar acesta pare mult mai profi! Mie nu imi ies pozele doar la ochi. Chiar in felul asta imi pot da seama exact cum se vede pe gene.

  3. Draguta ideea, imi place si tipul de periuta, iar pe ochi arata bine. O s-o tin minte, momentan mai am vreo 5 mascara nedesfacute :))

  4. Nu am incercat niciun produs Bottega, dar văd atatea recenzii de bine incat sunt convinsa ca daca voi vedea vreun produs il voi cumpara! 😀 xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer