Leapșa de sărbători

Bună, dragile mele!

Nu am un articol lung astazi, pentru că mai mult ca sigur ai treabă, ești cu familia și vrei să petreci timp prețios cu ei! Și chiar mă bucur că faci asta, pentru că familia este cea mai importantă, urmând apoi prietenii dragi, bineînțeles! Dar pentru că Ioana (paginaparfumata.ro) m-a taguit la o leapșa de sărbători (și recunosc că nu am mai făcut asta de mult timp), mi-am luat puțin timp să răspund întrebărilor, care m-au făcut să îmi amintesc de sărbătorile de acasă, de la mama mea, când eram mică și împodobeam bradul împreună cu ai mei – cu mama, frații și verii mei.

Așa-i că multe lucruri trec pe lângă noi și uităm să le vedem, să ne bucuram de ele? Ele au ramas acolo, dacă vrem să ni le reamintim și să le readucem la viață, o putem face. Nu trebuie decât să ne relaxam, să ne liniștim cu atâta treabă, aglomerație, stres și alte griji. Este Crăciunul, oameni buni, iar asta nu înseamnă doar mâncare, băutură, brad și cadouri. Înseamnă să oferim… iubire, timp, bucurie și zâmbete celor din jur!

Așa că…enjoy the tag and your family!

1. Ce parte a sărbătorilor de iarnă te încântă cel mai tare?

În această perioadă iubesc să împodobesc bradul și să abuzez de luminițe și decorațiuni, mai ales că mă ajută să intru în atmosfera sărbătorilor. Împachetatul cadourilor îmi place mult, dar și nerăbdarea de a vedea reacțiile celor dragi când despachetează cadourile de sub brad!

2. Povestește o tradiție de Crăciun care se respectă în familia ta.

Masa mereu aranjată până la detaliu, care îmi bucură sufletul! O lumânare și bucate făcute cu multă dragoste!

3. Un lucru pe care îți dorești să-l găsești sub brad anul acesta? 

Cheile de la casa noastră, dar asta nu se va putea. Așa că mă mulțumesc cu o pereche de încălțări călduroase și niste mănuși, care să mă încălzească când aștept mașina să merg la muncă. Dar cel mai mult îmi doresc sănatate și înțelegere în casă!

4. Care este cel mai fain cadou pe care l-ai primit vreodată?

Cel mai frumos cadou a fost aparatul foto de la soțul meu. Nu mă așteptam nici o secundă să primesc așa ceva, deși îmi doream atât de mult…m-a emoționat până la lacrimi…atât de special este soțul meu!

5. Unde îți petreci sărbătorile de iarnă? 

Voi fi acasă, cu familia.

6. Care e cel mai ciudat cadou pe care l-ai primit vreodată?

Nu țin minte să fi primit un cadou ciudat.

7. Care e mâncarea preferată pe care o “devorezi” de Crăciun?

Sarmaluțe, friptură și cârnați făcuți de socrii mei.

8. Cum îți faci unghiile de Crăciun?

Voi alege o nuanțele metalice de la Golden Rose, căci mi se pare perioada ideală pentru o astfel de manichiură.

Vă doresc din suflet sărbători cu bine, să aveți zile fericite, pline de bucurie și liniște în suflete și nu uitați că este mai ferice să dați, decât să primiți!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer