La multi ani, doamne si domnisoare!

Buna dragile mele!

 

Astazi este Ziua Internationala a Femeii, asa ca va doresc tuturor femeilor, in primul rand mamei mele dragi, apoi femeilor din viata mea personala si din viata mea virtuala – “LA MULTI ANI!
Ziua femeii a fost prima data a fost sarbatorita pe 28 februarie 1909 in New York, in amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor. 
Ziua internationala a femeii a fost sarbatorita prima data in 1911, pe 19 martie. Incepand cu anul 1913, femeile din Rusia au sarbatorit ziua femeii in ultima duminica din februarie. In anul 1917, ultima duminica din februarie conform calendarului pe stil vechi a coincis cu ziua de 8 martie pe stil nou. 
Dupa Revolutia din Octombrie, in data de 8 mai 1965, comunistii Alexandra Kollontai si Vladimir Ilici Lenin au fixat prin decret data de 8 martie ca zi nelucratoare. Urmatoarea etapa in instituirea unei zile dedicate femeii l-a constituit proclamarea, în 1975, de către ONU, a Anului International al Femeilorsi declararea perioadei 1976–1985 ca Deceniul ONU pentru conditia femeii. Astazi se sarbatoareste aceasta zi in peste 55 de tari din intreaga lume.
(Sursa Wikipedia)
Haideti sa fim mai empatice cu ceilalti oameni, sa incercam sa ajutam cand se poate, sa zambim si sa incurajam pe cei din jurul nostru! Un zambet poate schimba atat de multe…

Femeia este o persoana puternica, determinata, luptatoare, gingasa, sensibila, dura…toate suntem femei si toate avem nevoi! De aceea noi luptam si suntem foarte dedicate!
La multi ani cu sanatate, bucurii si multa putere pentru a depasi orice obstacol intalnit in viata voastra! 🙂
 
 
Multumesc pentru vizita!
 
 

Facebook   Bloglovin   Pinterest

Pupici, Lory’s Blog

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer