La mulți ani, Andra!

Bună, draga mea!

Astăzi este ziua unei cântărețe pe care o admir foarte, foarte mult! Este printre puținele persoane publice, aș putea chiar spune vedetă, care și-a arătat talentul, de milioane de ori! Doar când îi ascult vocea, îmi tresare inima, pentru că este caldă, frumoasă și deosebită. Faptul că este recunoascătoare și mereu cu zâmbetul pe buze mă bucură, iar pentru că nu s-a dezbrăcat și pentru că a rămas mereu decentă, o apreciez și mai mult!

În timp ce unele vedete îți recomandă să folosești zeamă de lămâie sau alcool pe ten (lucru total greșit, să nu faci asta!), altele cum să te machiezi astfel încât stratul de machiaj să fie dat jos cu vreun șpaclu, Andra și-a văzut de cariera sa, de muzica pe care o transmite și a evoluat extrem de mult și de frumos! Îi admir cariera, îi admir familia, o admir pentru că este mereu cu zâmbetul pe buze, este optimistă, se ocupă și de ai ei atât cât îi permite timpul, probabil. O urmăresc cu drag pe Instagram, unde este ea, fără filtre sau photoshop. Îmi dă o stare de bine când o văd și când o ascult.
Și pentru că este ziua ei astăzi și împlinește 31 de ani, vreau să îi urez “La mulți ani!” Să fie sănătoasă și să ne bucure sufletele cu vocea ei! La mulți ani, Andra!

Am ales și 31 de piese de-ale ei, piese care au rămas în suflet, chiar de când au apărut și până astăzi. Le reascult cu drag, mi se face pielea de găină și nu, nu am uitat versurile lor!

Am să încep cu piesa pe care am dansat cu soțul meu, în premieră, ca mire și mireasă, ca soț și soție! Tu ce piesă a Andrei iubești cel mai mult?

Poza de la începutul postării este preluată de pe pagina artistei! La mulți ani, Andra!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer