Jurnal de Vacanta: Lacul Natural Plitvice #3

Buna, dragile mele!

Asa cum va vorbeam saptamana trecuta in partea a doua a jurnalului meu de vacanta, am revenit cu partea a treia! Astazi o sa va vorbesc despre parcul national Plitvice.

” Parcul national a fost fondat in anul 1949 si este situat la granita cu Hosnia si Hertegovina. Se intinde pe o suprafata de 296.85 km patrati. In anul 1979 acest parc natural a fost adaugat in UNESCO. Este faimos pentru lacurile sale dispuse de cascade; 16 lacuri pot fi vazute de la suprafata, iar acestea sunt interconectate si urmeaza fluxul apei. Sunt separate de baraje naturale – muschi, alge si bacterii.”

Noi nu am prins vreme buna cand am plecat la drum, iar aceasta zi nu a fost nici o exceptie de la regula. Asa ca…plecand pe vreme buna, am ajuns la parcul national si nu credeam ce vedeam!!! Pe langa faptul ca era fooarte multa lume, ploua! Doamne…si ce mai ploua! Cu galeata! Am fost totusi inspirata sa imi iau un hanorac, iar acolo am achizitionat si o pelerina…era nevoie! Am ajuns acolo in jurul pranzului si am plecat pe seara…cred ca in jurul orei 19:00. Pana la plecare am venit si vremea buna! :))) Sa zicem vreme buna…macar nu mai ploua! Nu mai simteam nimic…doar frig! Si bineinteles ca frigul venea de la picioare..ca asa se intampla! Ma gandeam deja sa iau cina acasa cu niste Parasinus si ceai cald! :)))
E bine totusi ca nu a fost nevoie de asa ceva si chiar am rezistat in fata racelii! Dar sa nu mai vorbim si sa va arat cateva poze! A fost foarte greu sa aleg cateva, pentru ca este intr-adevar ceva de vis! Chiar daca am avut parte de ceata si ploaie… a fost superb! E un loc de vazut si sigur nu veti regreta! Si inca nu am putut vedea cele 16 lacuri, datorita ploii! Dar chiar si asa, am vizitat destul de mult!
Enjoy! 🙂 

 parcul national Plitvice

 parcul national Plitvice

 parcul national Plitvice

 parcul national Plitvice

 parcul national Plitvice

 parcul national Plitvice

Amazing natural park Plitvice
Amazing natural park Plitvice - waterfalls
Amazing natural park Plitvice waterfalls
 
Amazing natural park Plitvice
Ce spuneti? Va tenteaza sa mergeti la Plitvice sau ati fost deja?
 
Multmesc pentru vizita! 🙂
 
Pupici, Lorys’s Blog

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: