#JuneOnInstagram

Bună, draga mea!

Luna iunie a fost pentru mine foarte frumoasă, cu mai multe aniversări, pentru că este luna noastră, a mea și a soțului meu. Au trecut mulți ani de când suntem împreună, a trecut un an de când m-a luat pe numele lui și un an de la cel mai frumos eveniment din viața noastră de până acum și anume, nunta. Așa că am sărbătorit toate acestea departe de casă, în Santorini, o insulă din Grecia pe care nu credeam că o vom vizita atât de curând totuși. Însă astrele s-au aliniat în favoarea noastră și iată-ne acolo!

În luna iunie am provocat fetele de pe rețelele sociale să împărtășească cu noi colecția lor de rujuri, rugându-le să posteze poza și să folosească hashtagul #mylipstickcollection, lucru care s-a și întâmplat. Așa că mulțumesc celor care au răspuns afirmativ și să știi că mă gândesc și la alte astfel de provocări.

Am scris doar 7 articole pe blog, dintre care 4 au fost despre Santorini și ce am vizitat noi și doar 2 clipuri pe canalul meu de YouTube (unul cu preferate și unul în care povesteam despre experiența mea neplăcută cu Direct Booking). Acestea fiind spuse, te las cu retrospectiva lunii iunie de pe Instagram, aka #JuneOnInstagram!

 

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “#JuneOnInstagram

 1. Ai avut o luna de vis!
  Visez la Santorini de muuulti ani sper ca pana la urma sa ajung sa-l bifez si eu.
  Sa ai luni cel puti la fel de frumoase si in continuare!
  Pupici

  1. Trebuie sa mergeti!!! E superb!!! Insa trebuie sa te documentezi putin cu privire la cazare! Am povestit eu in mai multe articole despre multe lucruri, care sper sa iti fie utile intr-o zi.
   Iti multumesc din suflet, asemenea!
   te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer