Jocuri cu cai

Iubesc caii! Imi plac pentru ca sunt inteligenti si frumosi! Caii au un simt foarte bine dezvoltat al echilibrului, al instictului de a lupta sau de a fugi in caz de pericol. Pot fi folositi pentru calarie, pentru tractiune sau pentru dresaj. Rasele de cai sunt impartite in functie de temperament: cai cu sange fierbinte – cu viteza si rezistenta la oboseala, cu sange rece – sunt cei folositi pentru munca grea si cai cu sange cald – creati din incrucisari intre caii cu sange fierbinte si cei cu sange rece si sunt folositi pentru calarit.

jocuri cu cai

Inca de mica ma uitam la cursele de cai si ma fascinau cand paseau atat de elegant si frumos. Cand paseau siguri pe ei ma inspirau si imi placea pur si simplu sa ii urmaresc. Am gasit cateva jocuri cu cai si am incercat cateva din ele. Cursa calului m-a prins si am incercat sa-l ajut pe cavaler sa scape din ghearele dragonului care i-a ucis sotia si la care a ajuns prea tarziu, pentru a o salva. Dar eu nu am reusit sa scap din gura dragonului insetat de sange. Poate reusiti voi! 🙂

Am incercat si o cursa de cai, pentru ca va spuneam ca eram fascinata de asemenea curse cand eram mai mica, insa nu as fi fost un jocheu prea bun! :))  Dar am continuat sa incerc si sa ma antrenez si intr-un final…tot n-am reusit sa scot un punctaj prea mare! :))

La sariturile cu cai am avut grija si de calutul meu: l-am periat, l-am potcovit, l-am hranit si am iesit la urmatoarea cursa. Trebuie mai mult exercitiu, asta e clar. Desi calul meu e antrenat, se pare ca mai am nevoie de orientare si curaj!

Pe friv online veti putea gasi mai multe jocuri, pe care le puteti juca voi, sau chiar cei mici din familie. Eu am deja un record maricel la Mahjongg si ma joc de vreo saptamana!

Cum va spuneam si ieri, poate creea dependenta si poate fi un mod placut de a lua o pauza! 🙂

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: