Inspiraţie #34

Bună dragile mele!

Este luni, o nouă săptămâna a început şi sper fie una bună pentru voi! Şi pentru în urmă cu ceva vreme am început seria de articole pline de inspiraţie (sper şi pentru voi sunt articole inspiraţionale), dar şi pentru nu am mai postat de ceva vreme, am spus poate este timpul revin şi inspir cu diverse lucruri pe care le găsesc pe Pinterest, un site cu idei despre absolut orice. Ştiu le puteţi găsi şi voi stând acolo, însă sper reuşesc vin şi eu cu ceva nou.

Şi pentru în ultima vreme îmi cam stă gândul la cum ar arăta camera mea sau sufrageria mea din viitorul apropiat, am ales pentru astăzi poze despre cum aţi putea va decoraţi şi voi prin casă, astfel încât aveţi un loc al vostru, în care vă petreceţi timpul citind o carte, scriind, meditând sau pur şi simplu stând la televizor, cu o cană mare de ciocolată caldă sau de ceai. În speranţa veţi găsi ceva util…Enjoy!

decorating-ideas-bed
1. Sursa
decorating-ideas-room
2. Sursa
decorating-ideas-day-room
3. Sursa
decorating-ideas-day-room2
4. Sursa
decorating-ideas
5. Sursa
decorating-ideas-room2
6. Sursa
decorating-ideas-day-room3
7. Sursa
decorating-ideas-room3
8. Sursa
decorating-ideas-scari
9. Sursa
decorating-ideas-day-room4
10. Sursa

Mulţumesc pentu vizită! pup!

Comments

comments

8 thoughts on “Inspiraţie #34

    1. Exact!!! Tocmai ce spuneam…ma gandesc des cum mi-as aranja si organiza toate treburile in viitoarea casa, pe care sper sa o cumparam anul asta! Asa ca, ma pregatesc din timp! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: