Îngrijirea buzelor cu NYX Sugar Trip #thisiseverything

Bună, draga mea!

Tuturor ne plac buzele hidratate și moi. Și ne plac și rujurile rezistente. Dar ce faci atunci când acestea arată deshidratate, când rujul nu se aplică uniform? Încerci să bei cât mai multă apă în primul rând, iar apoi încerci să le exfoliezi înainte de a te machia sau cel puțin o dată pe săptămână.

Și pentru că am primit un set întreg pentru îngrijirea buzelor de la ProduseCosmetice.ro, astăzi vreau să îți povestesc despre acestea. Setul Sugar Trip #thisiseverything de la NYX conține 3 produse – un exfoliant de buze, un balsam hidratant și un ulei strălucitor.

Îmi plac mult ambalajele acestor produse, foarte girly și ușor de luat în portfard. Toate trei miros atât de bine, încât îți vine să le mănânci. Pentru că arată atât de drăgălaș, pot fi un cadou frumos pentru o doamnă sau domnișoară, iar prețul este și el prietenos.

lip scrub NYX
lip scrub NYX this is everything

Exfoliant de buze NYX #thisiseverything

Este un exfoliant de buze blând, nu are particule foarte mari, miroase delicios și în plus, are reflexii colorate. Odată ce atingi cu degetele produsul, parcă se topește, ceea ce înseamnă că procesul durează 1 minut, maxim două. Mi-ar fi plăcut totuși ca particulele exfoliante să fie puțin mai mari, pentru că am impresia că nu îndepărtează extrem de bine pielea moartă de pe buze. L-aș aplica de două ori pe săptămână, mai ales că eu folosesc rujuri lichide mate aproape zilnic. De asemenea, recomand să îl folosești înainte de a te machia, căci particulele strălucitoare pot ajunge pe bărbie și în jurul buzelor.

lip loving balm NYX
lip loving balm NYX this is everything

Balsam de buze NYX #thisiseverything

Deși nu sunt fană a balsamurilor de buze în astfel de recipiente, acest produs îmi place. Este ușor de aplicat, miroase delicios și hidratează buzele bine după procesul de exfoliere. Oferă și un luciu frumos buzelor.

lip oil NYX
lip oil NYX this is everything

Ulei de buze NYX #thisiseverything

Poți aplica acest ulei după balsam, dar și singur, ca un gloss, pentru că hidratează și oferă o strălucire aparte buzelor. Miroase și el delicios, iar cu aplicatorul roz este o plăcere să te dai pe buze.

set pentru ingrijirea buzelor NYX Sugar Trip

În concluzie, mie îmi place rezultatul final pe care îl obțin folosind aceste trei produse de la NYX și le folosesc cu drag. Deși setul este disponibil în ediție limitată, pe acest site încă este pe stoc, la un preț redus.

Tu ce produse folosești pentru ca buzele tale să arate bine?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Îngrijirea buzelor cu NYX Sugar Trip #thisiseverything

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer