Gamarde – oferte şi promoţii în luna februarie

Bună dragile mele!

Sună tentant titlul, nu? Este de fapt o surpriză pentru voi, cititoarele mele dragi! De ziua mea anunţam puteţi achiziţiona produse de pe site-ul Gamarde şi aveţi reducere de 10% + transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii voastre! Astăzi am zis revin cu mai multe informaţii despre această ofertă, pentru a o înţelege mai bine!

Despre produsele de la Gamarde v-am mai vorbit deja pe blog – cine sunt ei şi misiunea lor pentru noi, consumatorii. Aceste produse sunt dermato-cosmetice 100% naturale ce conţin apă termală şi ulei de argan şi sunt indicate tenului sensibil şi predispus la alergii.

Site-ul este foarte simplu structurat, astfel nagivarea este uşoară şi simplă şi puteţi vedea în întregime toate produsele dermato-cosmetice disponibile, sau puteţi intra direct pe categoria de produse care atrage şi care este destinată tipului vostru de ten.

Îngrijire delicată – aici veţi găsi produse pentru calmarea iritaţiilor care apar pe pielea sensibilă.

Hidratare activă – produse eficiente pentru pielea sensibilă, produse pentru hidratarea şi regenerarea tenului, aşadar produse pentru tenul uscat şi deshidratat.

Nutriţie intensă – pentru ca pielea voastră devină luminoasă şi transmită sănătate şi naturaleţe. O categorie de produse indicată tenului uscat.

Produsele destinate tenului gras şi acneic ajută la reglarea excesului de sebum, la matifierea tenului şi la purificarea pielii. Am prezentat un produs din această gamă pe care am fost foarte curioasă -l testez, anul trecut. Este vorba despre apa spumantă purifiantă pentru tenul gras şi acneic, despre care puteţi citi în review-ul de aici. Tot în acest articol puteţi citi mai multe despre produsele Gamarde.set-2-produse-antirid-gamarde-11-gratis set-2-produse-hidratare-gamarde-11-gratis

O categorie ce merită vizitată este cea cu Promoţii, unde veţi găsi acum produse pentru protecţia solară cu o reducere de 30%, dar şi 2 pachete promoţionale, la un preţ foarte bun. Primul set este pentru tenul sensibil şi conţine elixirul hidratant, la care veţi primi cadou crema hidratantă. Al doilea set pe care îl puteţi achiziţiona de pe site este un set anti-rid, ce conţine o cremă anti-rid de zi şi noapte, la care veţi primi cadou crema pentru ochi tot anti-rid şi ea.

revenim la surpriză: treaba stă în felul următor: cei de la Gamarde s-au gândit ofere cititoarelor mele o reducere de 10% şi transport gratuit, pentru toată luna februarie, la orice valoare a comenzii de pe site. Singurul lucru pe care trebuie îl faceţi voi, este intraţi pe linkurile din acest articol sau pe bannerul afişat pe blog, creaţi un cont pe site (durează 1 minut) şi alegeţi produsele pe care vi le doriţi. Nu este nevoie aplicaţi coduri de reducere, nu este nevoie faceţi absolut nimic în plus, pentru  totul este foarte simplu şi bine pus la punct. Reducerea se aplică automat la finalul comenzii, la fel şi transportul gratuit.campanie GAMARDE februarieAcestea fiind spuse, eu recomand acest brand şi abia aştept testez şi alte produse, pentru după părerea mea, merită! doresc spor la cumpărături şi mi spuneţi şi mie ce v-ar tenta, ce aţi cumpăra şi dacă aţi încercat produsele lor, sunt curioasă ce experienţă aţi avut voi cu ele!

Mulţumesc pentu vizită! pup!

 

Comments

comments

4 thoughts on “Gamarde – oferte şi promoţii în luna februarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: