Face Architect Powder de la Mustaev

Bună draga mea!

Faptul produsele Mustaev îmi plac nu mai este un secret! Produsele sunt de bună calitate, se lucrează uşor cu ele, însă din păcate ele vin din America şi nu sunt accesibile din acest punct de vedere celor din România. Ştiu că multe sunteţi curioase despre acest brand şi am scris despre toate produsele lor pe care le-am primit, iar pentru astăzi am zis că este momentul să îţi prezint pudrele lor pe care le folosesc de ceva vreme. Este vorba despre pudra de iluminare şi cea de contur, produse de care am fost foarte curioasă încă de când le-am primit în colet şi pe care le-am folosit de câteva ori, astfel încât să îmi formez o părere despre ele.

face-architect-powder-mustaev face-architect-powder-mustaev-details face-architect-powder-details

Face Architect Powder vine în două nuanţe: Light On – pentru iluminare şi Silhouette – pentru contur. Ambalajul este unul foarte drăguţ, din plastic dur negru şi pudrele au oglindă, pe care eu personal chiar le folosesc. Pudrele sunt foarte fine la atingere, cu aspect mătăsos şi îmi place nu sunt foarte pigmentate, astfel încât pot lucra la intensitate, până ajung la rezultatul doritmai natural sau mai intens. Pudrele au un gramaj de 8.5 grame, o valabilitate de 24 de luni de la deschidere, sunt fabricate în Korea şi costă 100 de lei.

  • Face Architect Powder – Light On

Este o pudra compactă, albă, despre care ai spune este de fapt o pudră pentru fixarea fondului de ten, pentru particulele iluminatoare se văd bine atunci când te uiţi atent la ea. În momentul în care i-am făcut un swatch, am observat particulele iluminatoare şi atunci am aplicat produsul pe cel mai înalt punct al pomeţilor, pentru a ilumina zona. Se vede foarte natural pe ten şi este nevoie de puţin mai mult produs, pentru a ilumina mai puternic, dar intensitatea ţine de preferinţele personale. Îmi place mult folosesc pensula de contur de la Real Techniques, cu care aplic produsul cel mai bine. De când am testat-o am folosit-o aproape zilnic şi când uit în oglindă îmi place îmi mişc faţa în toate părţile, pentru a bucura de ceea ce văd. De asemenea îmi place o folosesc arcul lui Cupidon, pentru schimbă mult look-ul. Se poate folosi bineînţeles şi pe arcadă sau în colţul intern al ochiului, dar şi ca fard.
face-architect-powder-light-on face-architect-powder-light-on-closer

  • Face Architect Powder – Silhouette

Este o pudră compactă, într-o nuanţă plăcută şi caldă de maro, fără tente roşiatice, ceea ce o face perfectă ca pudră de contur sau bronzer, pentru tenul meu deschis. Se blenduieste uşor şi se vede natural pe ten, lucru care îmi place mult. Pentru aplicarea pudrei de contur îmi place cel mai mult folosesc pensula de contur de la Real Techniques, pe care cumpăra-o ca dublură, pentru este genială.

face-architect-powder-silhouette face-architect-powder-silhouette-closer

Am realizat şi un swatch şi sper se vadă bine, pentru pudra de iluminare mi-a fost destul de greu o surprind exact cum este ea, dar am încercat, pentru a-ţi putea da seama de cum arată de fapt pe ten. Ambele produse îmi plac mult şi le recomand, dacă ai ocazia le încerci.

face-architect-powder-de-la-mustaev-details face-architect-powder-mustaev-swatches

Cum ţi se par pudrele de contur şi iluminare de la Mustaev?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

8 thoughts on “Face Architect Powder de la Mustaev

    1. Multumesc! Da, asa e! Noi, cele cu tenurile deschise avem uneori probleme in gasirea nuantei de contur, ba chiar si pentru sprancene, ca unii pun pigment rosu…nu inteleg de ce?!?
      Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer