Experienţa mea la antrenamentele de XBody la Pure Shapes

Bună, draga mea!

Niciodată nu am fost pasionată de sport şi exerciţii fizice, deşi am avut până acum câteva tentative şi încercări, dar nimic nu m-a atras în mod deosebit, astfel încât continui. Nu sunt adepta sportului, însă îmi place mult văd din ce în ce mai mulţi oameni care dau importanţă acestui aspect, pe care îl combină cu o alimentaţie cât mai corectă şi sănătoasă, astfel încât pentru unii chiar a devenit un stil de viaţă. Iar pe aceşti oameni îi invidiez puţin, pentru sunt ambiţioşi, pentru trec peste lene şi confort. Dar totul stă în mintea noastră, trebuie decidem ce schimbări vrem facem şi acţionăm! Cam atât! Iar pe parcurs, ne gândim la rezultate şi la ceea ce ne dorim, astfel încât nu renunţăm!

Sportul şi mişcarea ne ajută nu doar fizic, ci şi psihic! Poate ai spui nu ştiu ce zic, însă ţin te contrazic! După ce fac mişcare, simt mai uşoară, mai fericită, mai optimistă şi mult mai recunoscătoare! Dar astăzi nu vreau îţi vorbesc despre orice sport sau orice fel de mişcare, ci despre antrenamentele mele de XBody pe care le-am făcut la Pure Shapes.

Cum a început totul?

Am primit un mail în care eram întrebată dacă mi-ar plăcea încerc aceste exerciţii, timp de o lună de zile. Evident, la citirea mail-ului am fost foarte entuziasmată şi fericită, pentru se pare astrele doreau ca eu arăt super bine în ziua nunţii mele! nu uităm nici de şedinţele de curăţare a tenului de la Nomasvello – tratamentul ProSkin şi rejuvenarea cu IPL. Am intrat pe site-ul Pure Shapes, am căutat informaţii despre ce presupun aceste exerciţii de XBody şi am început luna aprilie cu o primă vizită la sediu, vizită care s-a lăsat cu o impresie foarte bună!

Am făcut cunoştinţă cu Gabi, cel care se ocupă de această afacere, dar şi cu Vali, care mi-a fost antrenor pe parcursul antrenamentelor. Ulterior, am cunoscut-o şi pe Raluca – Doamne, voi ştiţi cum arată Raluca? Intraţi pe pagina lor de Facebook şi o veţi vedea! :))

La început, eram foarte curioasă cum va fi, dacă o îmi placă, dacă o observ îmbunătăţiri şi lucrul care m-a atras cel mai mult, am fiu sinceră, a fost faptul nu am avut nevoie de echipament, pentru este oferit de ei! Da, ai auzit bine! Tot ce a fost nevoie am la mine, a fost lenjerie intimă şi şosete! 😀 Cum nu bucur nu este nevoie car după mine o geantă cu haine de schimb, deodorant, pantofi sport, prosop şi altele. Îmi puneam în ghiozdănel lenjeria intimă de schimb şi şosetele, iar după muncă, schimbam puţin traseul şi ajungeam la Pure Shapes. Alt lucru care mi-a plăcut a fost locaţia, foarte aproape de centru şi destul de aproape de casă. De regulă, plecam pe jos acasă, continui mişcarea şi mai reduc din febră. De asemenea, urcam scările până la etajul 4, unde locuiesc. Încă fac asta! 🙂

Exercitii la Pure ShapesAparat EMS Pure ShapesCe înseamnă XBody?

XBody înseamnă antrenamente realizate atât pentru slăbire, cât şi pentru remodelare corporală.Tehnologia EMSelectrostimulare muscularăte ajută economiseşti timp şi obţii rezultatele dorite. Toate antrenamentele sunt personalizate şi se desfăşoară sub îndrumarea antrenorului personal, astfel încât fii corectat/a dacă este nevoie.

Ce presupune tehnologia EMS?

Această tehnică este utilizată în medicina generală, pentru remodelare corporală, slăbire rapidă sau obţinerea unui abdomen plat şi are efecte benefice. Aparatul XBody transmite impuls vestelor prin care contractă muşchii, iar apoi emite vibraţii relaxante.

Antrenamentul EMS cu XBody durează doar 20 de minute (echivalând cu 2h de fitness intens la sală), timp în care îţi poţi lucra toate cele nouă mari grupe de muşchi, putând setezi aparatul cu o intensitate mai mare pe zonele problematice. Electrozii sunt plasaţi pe fiecare grupă de muşchi, astfel îţi vei lucra întreg corpul garantat. Acest antrenament prin electrostimulare este ideal pentru tonificarea musculară, tonificarea picioarelor şi a feselor sau obţinerea unui abdomen plat.Echipament XBody Pure ShapesEchipament XBody Pure ShapesXBody la Pure Shapes

Ce tip de exerciţii presupun antrenamentele de XBody?

Exerciţiile pe care le-am făcut au fost de genul celor de la aerobic, pe care le pot face oricând şi acasă! Am lucrat cu gantere, am folosit un stepper, am exersat şi mingea, cu o bară de metal şi multe, multe abdomene, întrucât aceea este zona unde am nevoie de slăbire, ulterior tonifiere.

Evident, după prima şedinţă, am făcut cea mai mare febră musculară ever! Abia am reuşit cobor scările (Pure Shapes se află la etajul 1), abia mergeam, respiram greu şi nu ţineau picioarele ajung acasă! Nu mi-a ascuns nimeni acest lucru, până la urmă, era normal fac febră musculară, pentru muşchii şi organismul meu nu sunt obişnuiţi cu mişcarea, mai ales cu cea intensăCa îţi dai seama cât de “bunăşi aptă sunt, după 5-10 de metri de alergare, abia mai respir. Aşa , iată de ce nu alerg după autobuz, decât dacă sunt în cea mai mare grabă! Vorba aceea, întotdeauna vine altul! :))

Ce am simţit/observat în urma antrenamentului de XBody la Pure Shapes?

După primele şedinţe, simţeam nu mai stau bine pantalonii pe mine şi este nevoie îmi pun o curea. A durat ceva până nu am mai avut deloc febră şi, când începusem mă obişnuiesc îmi schimb traseul pentru a ajunge la antrenament, iată s-a dus luna aprilie. Am dat jos cam 300 de grame, 2 cm de la braţe, 2 cm din talie şi 1 cm la coapse.

Cât costă o şedinţă de XBody?

O şedinţă de probă este 40 de lei pe site, DAR dacă ajungi la ei pentru o probă şi le spui ai citit acest articol al meu sau vii din partea mea, îţi vor face o reducere de 25% pentru prima şedinţă de probă, după care, ulterior, rămâne îţi alegi un abonament, în cazul în care vrei continui observi rezultate. Nu cred vei observa ceva la prima şedinţă, în afară de febră şi faptul te munceşte“, astfel încât eşti transpirat/a leoarcă, însă îţi poţi da seama dacă îţi place sau nu. Toate detaliile legate de abonamente şi oferte le găseşti pe site-ul lor, la categoria oferte XBody.

Inainte de antrenamentul Xbody la Pure Shapes lorys blogDupa antrenamentul XBody la Pure Shapes lorys blogImpresii finale despre XBody la Pure Shapes

Am apreciat în primul rând profesionalismul celor de la Pure Shapes, am apreciat implicarea lor în exerciţiile pe care le făceam, faptul antrenorii erau atenţi fiu în regulă, nu jeneze impulsurile sau nu doară ceva în timpul antrenamentelor.

Mi-a plăcut foarte mult faptul antrenamentul se realizează doar cu mine, adică o singură persoană intrăla aparatşi lucrează, astfel încât atenţia antrenorului pică pe mine.

Alt lucru care mi-a plăcut a fost armonia şi buna dispoziţie cu care am fost întâmpinată, deja simţeam ca acasă. Şi nu, nu spun asta pentru trebuie sau pentru mi-ar fi spus cineva, dar pe mine uneori deranjează când sunt multe persoane într-o sală de antrenament şi am impresia cineva întotdeauna se va holba la cât de prost fac anumite exerciţii – de aceea şi evit să merg la sală. Şi enervează când merg într-un loc necunoscut, pentru nu simt confortabil, mai ales când nu cunosc pe nimeni. Ai putea spune dimpotrivă, fiind singură, chiar se holba cineva la mine – antrenorul – însă el nu e acolo se holbeze, ci te ajute, te corecteze şi te încurajeze. Iar interesul meu era fac exerciţiile cât mai corect.

Aşa cum spuneam şi la început, mi-a plăcut amplasarea, însă mi-ar fi plăcut ca în blocul ăla nu se fumeze, pentru mirosul e insuportabil. Dar deh, nu este ceva ce are legătură strict cu ei. PureShapes se află pe B-dul Unirii Nr.57, la etajul 1 al blocului de lângă Gloria Jean’s Coffee.

Mi-a făcut plăcere lucrez pe muzică antrenantă, chiar încercam ţin ritmul cu piesa din boxe!:D

Încă o dată, menţionez faptul nu ai nevoie de echipament ca la sală, pentru acolo vei primi tricou şi pantaloni scurţi. Ţi se va pune echipamentul care se conectează la un aparat, de unde vin impulsurile. Iar pentru ca intesitatea impulsurilor fie mai mare, echipamentul se va uda. Se reglează apoi intensitatea impulsurilor, pe fiecare grupă de muşchi şi te opreşti când simţi este suficient. Nimeni nu îţi spune cât creşti, ci doar tu.

Ah, am uitat îţi spun după fiecare antrenament – fără excepţie, am făcut duş şi am folosit întotdeauna gelurile de duş de la Yves Rocher, iar cu ocazia asta am încercat şi arome noi! :)) Am plecat mereu fresh şi bine dispusă, dar extenuată!

Am dat jos un cm de la 1 cm din talie, 2 cm la coapse, 2 cm la braţe şi vreo 300 grame – am încercat fiu şi eu puţin atentă la ce mănânc, dar nu mereu mi-a ieşit!

Cam asta a fost experienţa mea cu antrenamentele de XBody la Pure Shapes şi chiar dacă este un articol mai lung, sper ai găsit şi ai aflat informaţii utile! Sper de asemenea le faci o vizită şi nu uita de reducerea de 25% pentru şedinţa de probă!

Pure Shapes pe B-dul Unirii

Tu ai încercat exerciţii de XBody? Ai vrea încerci?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

12 thoughts on “Experienţa mea la antrenamentele de XBody la Pure Shapes

 1. Nu am incercat niciodata acest tip de exercitii, insa mi-ar placea! Vine vara si eu nu fac nimic in privinta asta:)))
  Ti-am urmarit activitatea la XBody pe InstaStories. 😀

 2. am incercat si eu aceasta experienta, recunosc nu am fost chiar consecventa dar nu prea am crezut in ea, cred ca fara munca asiduua nu se poate!

  1. Eu am vazut rezultatele mentionate in articol, iar asta imi demonstreaza ca functioneaza. Nu are cum sa nu functioneze, sincer, pentru ca este un antrenament destul de intens.
   In plus, conteaza si ce mananci. 🙂

 3. Nu am incercat niciodata sa fac cateva sedinte de XBody, insa chiar mi-as dori… Am auzit foarte multe cuvinte bune si poate pe viitor voi incerca.

 4. Acum vreau să schimba sala și parcă m-ai convins să încerc și eu XBody. 🙂 Am să verific dacă sunt și în Cluj.

 5. am citit multe lucru pozitive despre acesta metoda si chiarma tenteaza sa incerc,stiu ca nu voi reveni la forma dinate de sarcina dar ma pot apropia pe cat se poate de mult

  1. Nu trebuie sa te descurajezi! Trebuie sa ai rabdare!
   Cumnata mea e la fel ca inainte…si baiatul ei are 7 luni! Problema ei a fost ca nu prea reusea sa slabeasca..nu ca s-ar fi chinuit ea prea mult :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: