GLOV - demachiere doar cu apa - review

Demachiere doar cu apă? – Review: Mănușa demachiantă GLOV

Bună, draga mea!

Știi că demachierea este un pas extrem de important în rutina oricărei femei și pentru mine, oricât de obosită aș fi, este un pas peste care nu sar niciodată. Și pentru că am primit într-un colet de la Pick N Dazzle un accesoriu care promite să facă lucrurile și mai ușoare în acest domeniu, m-am gândit să îți prezint GLOV.

Înainte de toate, te rog să citești descrierea acestui produs, urmând ca apoi să îți povestesc și experiența mea cu această mănușă demachiantă GLOV, pentru care nu ai nevoie decât de apă.

GLOV este un accesoriu cosmetic textil, patentat, care îndepărtează chiar și cel mai rezistent machiaj și rimel numai cu apă. Țesutul GLOV a fost construit cu tehnologie nano și micro, ceea ce înseamnă că fibrele GLOV sunt de 100 de ori mai subțiri decât un fir de păr uman și de 30 de ori mai subțiri decât un fibrele dischetei de bumbac. Accesoriile GLOV sunt extrem de moi și delicate pentru ten și nu provoacă iritații. Produsele au fost testate într-un laborator dermatologic, ce a dovedit siguranța acestora pentru tenurile alergice, sensibile și atopice.

GLOV are anumite caracteristici, ce garantează curățarea în profunzime a tenului. Fibrele GLOV spre deosebire de dischetele de bumbac, au o formă stea și abilități electrostatice. Pentru a curăța perfect machiajul ochilor trebuie doar să ții mănușa GLOV câteva secunde pe ochi, iar apoi să o miști delicat pentru a îndepărta și ultimele impurtități.

Proprietățile electrostatice prind machiajul ca un magnet. Pielea noastră este perfect curată datorită fibrelor micro șsi nano ce intră direct în microstructura tenului. În acest fel pielea noastra este pregătită să absoarbă mult mai eficient alte produse cosmetice de îngrijire. La sfârșitul fiecărei utilizări tot ce trebuie să îți amintești este să speli mănușa cu săpun, să o usuci, iar a doua zi o poți folosi din nou.

Experiența mea cu mănușa demachiantă GLOV

Încă de când am văzut-o, m-a uimit cât de micuță este (mai mică decât mâna mea), însă m-a surprins eficiența sa. Microfibrele din care este realizată această mănușă o fac delicată cu tenul. Nu este nevoie să freci tenul pentru a demachia în totalitate, nu este nevoie nici să insiști foarte mult, iar machiajul tenului mi se pare că îl elimină cel mai bine.

Pentru demachierea ochilor a fost nevoie să insist puțin mai mult (poți vedea și în clip), însă la final tenul meu a rămas curat și pregătit pentru următorii pași de îngrijire. Se spală relativ ușor și chiar nu trebuie să uiți să o speli imediat, pentru că altfel riști să nu se mai ia urmele de machiaj și mănușa să rămână pătată.

În doar 5-6 minute tot machiajul a fost îndepărtat cu succes doar cu apă. Mi se pare o soluție foarte bună de curățare a tenului de machiaj și impurități. Eu am testat între timp mănușa GLOV și cu apă micelară și a funcționat la fel de bine. Așa că dacă dischetele de bumbac din comerț nu te satisfac, ai alergie de la ele sau pur și simplu nu îți place să le folosești, un astfel de produs ți-ar fi de mare ajutor.

Părerea mea despre mănușa GLOV

În concluzie mănușa GLOV din cutiile Pick N Dazzle este un produs ce merită încercat, fie că ești acasă sau în concediu. Îți poate ușura procesul de demachiere și îl poate face mai amuzant. Este chiar plăcut să folosești această mănușă, dar în același timp, nu trebui să uiți că trebuie spălată după fiecare utilizare. Dacă beauty blenderul nu îl speli imediat după ce te machiezi și îl mai folosești încă o zi sau două fără să îl speli, nu pot spune că este ok să faci același lucru cu acest produs.

Te invit să dai PLAY și clipului de pe YouTube și să vezi exact despre ce vorbesc aici. Cum ți se pare GLOV? Te tentează să încerci și un alt mod de demachiere?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer