De ce îmi place Wonder Wing Eyeliner de la Rimmel London?

Bună, draga mea!

Am revenit cu un mic review și un clip pe YouTube în care îți arăt cum îmi trasez codița de eyeliner și de ce îmi place Wonder Wing de la Rimmel London. Produsul a fost primit în cadrul evenimentului din martie #springbeautyevent, însă acest aspect nu influențează părerea mea sinceră despre el. Deși sunt fană a eyelinerelor de tip gel, acest eyeliner mi se pare interesant și ușor de folosit.

Cu pensula de tip ștampilă îmi pot crea codița, urmând ca apoi să continui să creez linia până sunt mulțumită de rezultat. Este nevoie de exercițiu și perseverență pentru a ajunge să ai o linie de tuș perfectă și recunosc că și eu trebuie să exersez mai des și sper ca până la finalul acestui an să am această abilitate și să învăț ce anume mă avantajează mai mult, având pleoapa căzută și un pliu nedefinit.

Wonder Wing de la Rimmel este un eyeliner ușor de folosit, este pigmentat și dacă îl lași să se usuce puțin după aplicare, nu se va transfera pe pleoapă și nici nu va migra pe parcursul zilei. Îți recomand să îl ții cu vârful în jos și bine închis, pentru a-i prelungi durata de viață. Se știe că eyelinerele de tip cariocă nu sunt cele mai rezistente, tocmai pentru că se usucă mai repede decât alte tipuri de eyelinere.

După ce am filmat acest clip am văzut că există mai multe tutoriale cu acest produs și este folosit exact cum l-am folosit și eu – cu vârful invers,  către colțul extern al ochiului, astfel încât să te ajute în crearea codiței de care ai nevoie, pentru a-ți ușura munca. Și cred că este nevoie de puțin exercițiu pentru a-ți da seama de cum să pui cel mai bine vârful și cum “ștampilează” mai bine, astfel încât să te avantajeze codița. Așa cum spuneam, ține  mult de exercițiu și trebuie să încerci zi de zi până îți iese.

Prețul acestui produs este accesibil, undeva la 30 de lei, însă eu l-am găsit online pe 1001 Cosmetice la 18 lei și are 1.6 grame. Cu Wonder Wing poți exersa acel look de felină, celebrul cat-eye, pe care știu că multe fete îl adoră.

eyeliner Wonder Wing Rimmel London

De ce îmi place Wonder Wing Eyeliner de la Rimmel London?

  • este negru și pigmentat
  • este ușor de folosit
  • te ajută mult să îți creezi un cat-eye de efect
  • este rezistent
  • poți crea linii mai groase sau subțiri, după preferințe
  • este accesibil

swatch Wonder wing eyeliner rimmel london

Tu ce tipuri de eyelinere preferi? Ai încercat acest produs?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “De ce îmi place Wonder Wing Eyeliner de la Rimmel London?

  1. daca este rezistent il iau si eu…eu am pleoape uleioase si greu imi gasesc un produs care sa nu se transfere si sa arat ca un panda mai ales ca mai si uit ca il am si ma frec la ochi…

    1. Eu nu am pleoape foarte uleioase…pentru mine a fost ok produsul asta. Probabil va fi mai rezistent daca aplici si putin primer sau trucul cu fond de ten/corector si pudra peste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: