Cutia Dazzling de ianuarie – 8 produse noi de la PickNDazzle

Bună, draga mea!

Cutia Dazzling de luna ianuarie de la PickNDazzle conține 8 produse noi, pe care deja am început să le folosesc și despre care îți voi povesti puțin în articolul de astăzi. Înainte de toate, am să încep cu faptul că toate produsele pe care le-am ales au avut o valoare de 570 de lei, dar valoarea totală a abonamentului lunar este de 199 lei.

Dacă vrei să îți faci abonament de produse cosmetice la PickNDazzle, poți primi 12 lei pentru fiecare cutie, folosind linkul meu.

Abonament de produse cosmetice de la PickNDazzle – luna ianuarie

Cutia Dazzling de ianuarie - 8 produse noi de la PickNDazzle_Lorys_Blog

BB Cream Trew în nuanța 01 – Clear

Am fost foarte curioasă să descopăr acest BB Cream de la Trew, mai ales pentru că citisem pe site destul de multe recenzii pozitive, lucru care mi-a stârnit curiozitatea. Și m-a surprins plăcut. Ușor de aplicat cu degetele, burețelul de machiaj sau cu o pensulă, are o textură cremoasă și un finiș natural. Nu încarcă tenul, dar nu oferă nici acoperire extrem de mare, însă pentru machiajele naturale, rapide, de zi cu zi este ideal. Este necesar să îl setez cu pudră, iar pe parcursul zilei, am nevoie de retuș, mai ales că sunt posesoarea unui ten mixt.

BB_Cream_Trew_nuanta_01 - Clear_PickNDazzle_Lorys_Blog

https://www.instagram.com/reel/C3INJnUIps4/

@loredana.manciu

Hai să testam un nou produs de la @pickndazzlero. Este vorba despre BB Cream-ul de la TREW, un brand despre care nu am auzit foarte multe, dar care are multe recenzii pozitive pe site. Așa că am ales nuanța 01, care mi se potrivește foarte bine. Se aplică foarte bine cu degetele, cu burețelul sau cu pensula. Este cremos, are acoperire mică spre medie aș spune eu, este destul de rezistent pe ten, dar necesita pudră, mai ales dacă ai un ten mixt ca al meu. Per total, sunt mulțumită de el. Tu l-ai încercat? Sau te tentează? #quickreview #bbcream #trew #pickndazzlero #beautybox #lorysblog #TeamLoredana

♬ original sound – Loredana Manciu

Ruj semi-mat cremos NL Beauty în nuanța 02 Sugar Baby

Pentru că am și creionul de buze în nuanța 01, am selectat și acest ruj clasic, roz nude. Rujul NL Beauty are o formulă cremoasă, de lungă durată și este ambalat într-un recipient luxuriant auriu, cu capac magnetic. Finiș catifelat și hidratant datorită vitaminei E.

Ruj semi-mat cremos NL Beauty
Ruj semi-mat cremos NL Beauty_PickNDazzle_Sugar_Baby_Lorys_Blog
@loredana.manciu

Ruj nou + creion de buze de la NL Beauty, in brand pe care l-am descoperit în minutele cutii personalizate de la @Pick N Dazzle Cum vi se pare această combinație? #tiktok #pickndazzle #nlbeauty #nudelipstick #lorysblog #TeamLoredana

♬ WAIT FOR SUMMER – G I Z Z I

Ruj lucios Alix Avien în nuanța 302 Nude

Rujul Alix Avien are o textură super confortabilă și cremoasă, este pigmentat, se aplică frumos și uniform. Nu conține parabeni și este testat dermatologic.

Ruj_lucios_Alix_Avien_PickNDazzle_Lorys_Blog
Ruj_lucios_Alix_Avien_Nude_PickNDazzle_Lorys_Blog
@loredana.manciu

Testez un nou 💄 Este vorba despre Alix Avien pe care îl găsiți în cutiile personalizate @Pick N Dazzle Cum vi se pare? #alixavien #lipstick #quickreview #lorytesteaza #pickndazzle #lorysblog #TeamLoredana #loredanamanciu #mattelipstick

♬ Like I Do GALCHANIE COVER – GALCHANIE (แกลชานี่)

Rolă dublă pentru masaj

Rola de jad este un instrument de masaj facial ce ajută la creșterea circulației sângelui, elimină pungile de sub ochi și ajută produsele să se absoarbă mai ușor și mai bine în piele. Se poate folosi cu creme, seruri sau uleiuri faciale, dar și singur. Îmi place când rola este rece, pentru că am simțit o răcorire foarte plăcută pe ten. Nu ai nevoie de foarte mult timp pentru ca aceasta să își facă treaba.

rola_jad_dubla_pentru_masaj_PickNDazzle_Lorys_Blog

Bronzer mineral Paese în nuanța Light

Pentru că Aly folosește des acest bronzer mineral de la Paese, l-am pus și eu în cutie și l-am testat. Pot spune că mi-a plăcut încă de la prima aplicare, pentru că încălzește frumos tenul, nu încarcă, practic oferă un aspect de bronz natural, de durată.

Bronzer_mineral _Paese_Light_PickNDazzle_Lorys_Blog

https://www.instagram.com/reel/C3eyfKKonzO/

@loredana.manciu

Testez pentru prima data un bronzer mineral – este de la Paese și este achiziționat cu abonamentul Dazzling de la Pick’N’Dazzle. Cine l-a mai testat, sus manuta! #quickreview #lorysblog #TeamLoredana #pickndazzlero #paeseminerals #bronzermineral #mineralmakeup

♬ Positive Vibes – Soundbeaver

Gel de duș Treets Traditions Harmony

Gelul de duș Treets Traditions are 200 ml și a fost dragoste la prima aplicare. Îmi place foarte, foarte mult cum se simte pe piele, cum miroase și efectiv, mă simt răsfățată cu fiecare duș pe care îl fac folosindu-l. Aromă de struguri și lavandă, super relaxantă, care parcă te duce cu gândul departe, în zone îndepărtate. Nu conține coloranți, parabeni și nici siliconi.

Gel_de_dus_Treets_Traditions_Harmony_PickNDazzle_Lorys_Blog

Parfum Miss Kay Boyfriend Tee

Nu îmi sunt străine parfumurile de la Miss Kay și mi se par ideale de luat în geantă sau ghiozdan, oriunde ai pleca. Boyfriend Tee are note de bergamotă, pere, flori de portocal, vanilie, mușchi și chihlimbar, o alegere care îți va aduce zâmbetul de buze garantat.

Parfum_Miss_Kay_Boyfriend_Tee_PicknDazzle_Lorys_Blog

Fard de pleoape Phase Zero Metal Foils

Fard de pleoape nu aplic zilnic, însă mi s-a părut interesantă nuanța fardului mono de la Phase Zero. Un auriu perfect, ușor de aplicat, cremos, metalizat și sclipitor. Poate fi aplicat și ca bază pentru un fard de tip pudră, dar și purtat ca atare.

Fard_de_pleoape_Phase_Zero_Metal_Foils_PickNDazzle_Lorys_Blog

https://www.instagram.com/reel/C3u6xrNId3B/

@loredana.manciu

Testez pentru prima data fardul metalizat și cremos de la Phase Zero: cum se aplica, cât este de rezistent? Well, ce zici? Ai vrea sa îl încerci? Il găsești pe site-ul celor de la Pick’N’Dazzle. #phasezero #lorysblog #TeamLoredana #pickndazzlero #QuickReview #eyeshadow #metaliceyeshadow

♬ original sound – Loredana Manciu

Cum ți se par produsele din cutia de luna ianuarie?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer