Cumpărături inteligente de Black Friday

Bună, draga mea!

Vorbim iar despre vinerea neagră, care s-a cam transformat la noi în săptămâna neagră, în luna neagră și așa mai departe. Trecând peste toate aceste aspecte, pe care le înțeleg doar din punct de vedere al marketingului, există site-uri care au reduceri destul de bune. Pentru că și săptămâna trecută ți-am oferit câteva sfaturi pentru cumpărături de Black Friday, astăzi vreau să revin asupra subiectului, pentru că mâine se desfășoară adevăratul Black Friday, conform americanilor. Și sunt site-uri care vor avea promoții, pe care m-am gândit să ți le arăt, să fii la curent și să nu spui că nu știai sau că ai ratat nu știu ce ofertă!

Pentru ca trebuie să fii înțelept cu banii, iată câteva sfaturi pentru cumpărături inteligente de Black Friday 2017:

 • urmărește produsele pe care dorești să le achiziționezi
 • fii atentă la prețuri în săptămâna respectivă
 • adaugă produsele dorite în wishlist
 • ai răbdare, pentru că multe site-uri pică, de la prea mult trafic
 • însă să nu cumpăra din instinct!

Am căutat informații despre magazine și site-uri care au reduceri mâine, 24 noiembrie și iată ce am găsit!

 • 1001cosmetice.ro – deja mi-am pus câteva produs în wishlist, așa că mâine voi reveni să văd prețurile. Oricum, ei au întotdeauna cele mai bune prețuri la multe produse cosmetice din mediul online. Reducerile vor exista în perioada 24 – 26 noiembrie.

 • – data trecută au avut reduceri la câteva produse selectate și cred că mâine va fi la fel. Chiar și așa, sigur vei găsi produse pe care să le adaugi în coș. Ba chiar indicat ar fi să te combini cu prietena sau colega ta.
 • – au avut reduceri bune pe site și acestea continuă! 
 • – m-au dezamăgit pentru că anunțaseră reduceri începând cu data de 16 noiembrie, orele 18.00. Dar nici la miezul nopții acestea nu începuseră. Dar au oferte bune – la cosmetice, la cărți. Am să urmăresc niște titluri noi, pe care le-am adăugat în wishlist.
 • – au reduceri de până la 70% până pe data de 25 noiembrie.
 • – reduceri la toate colecțiile de sezon + livrare gratuită la orice comandă!
 • Zoot.ro – nu am comandat niciodată de aici, dar îmi place ideea de a comanda online, de a proba în cabinele lor și de a plăti doar ce îți place și ce îți vine bine. Interesant concept, nu? În plus, celebrul brand Missguided se află aici! 
 • Kurtmann.ro – am făcut mai multe comenzi aici și deși au trecut ceva ani de atunci, găsești haine de brand la prețuri bune. Trebuie însă să știi că stocurile se epuizează repejor, ceea ce înseamăa că trebuie să fii hotărâtă dacă vezi ceva care îți place.

 

Voi actualiza lista dacă mi se mai pare ceva interesant și atrăgător. Sper că de data asta să comand și eu ceva, căci data trecută m-a prins super aglomerată la muncă și nu prea am avut timp de căutări, iar seara eram deja mult prea obosită. Spor la cumpărături!

Mulțumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

2 thoughts on “Cumpărături inteligente de Black Friday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer