Cum să porți o pereche de ghete albe #WinterWhiteBoots

Bună, draga mea!

Mi-am dorit foarte mult o pereche de ghete confortabile, albe. Și pentru că niciodată parcă nu a fost momentul și nu era o prioritate pentru mine, mi-am făcut acest moft într-un final și am cumpărat această pereche de pe site-ul celor de la DePurtat.ro. Comanda a ajuns repede și în siguranță, motiv pentru care pot recomanda site-ul.

Am prins ghetele albe Trendally la reducere, iar în acest moment, din păcate, nu mai sunt disponibile. Dar pe site-ul lor sigur vei găsi multe modele de încălțăminte drăguțe, la prețuri accesibile.

Deși pe site nu era menționat, aceste ghete sunt și îmblănite, chiar am fost plăcut surprinsă să descopăr acest aspect când am primit coletul. Sunt cât de cât confortabile, de aceea prefer să nu le aleg prea des. Seara, după o zi întreagă de purtat, simt că mă dor picioarele, parcă m-ar strânge. La început însă, mi-a fost și mai greu, pentru că fiind noi, a durat puțin până s-au mai lăsat.

ghetute_iarna_din_piele_albe_Depurtat.ro_lorys_blog
ghetute_de_iarna_din_piele_albe_Depurtat_lorys_blog

De ce ghete albe?

Nu pot spune că este o alegere pentru zi cu zi, însă eu ajung să le port de cel puțin o dată pe săptămână, uneori chiar de două sau chiar de trei ori. De ce spun asta? Pentru că suntem obișnuiți să purtăm încălțăminte închisă la culoare fiind mai ușor de asortat, fiindu-ne mai la îndemână.

Dar asta vreau să spun – sigur vei găsi ținute care să se potrivească la o pereche de încălțăminte deschisă la culoare. Eu am pregătit doar trei ținute (atât am avut în telefon), dar te asigur că nu e chiar atât de complicat să porți și tu o pereche de ghete albe.

Le poți purta cu fuste, rochii sau clasicii și mereu la modă, jeansi. Pentru fuste sau rochii, eu am optat întotdeauna pentru un dres de culoarea pielii, deși sigur se pot face și mai multe combinații, dacă ești mai îndrăzneață.

3 idei de ținute cu ghete albe

Simple_winter_outfit_with_white_boots_and_white_jeans_lorys_blog
Simple_winter_outfit_with_white_boots_lorys_blog
winter_outfit_with_red_skirt_and_white_boots_lorys_blog
winter_outfit_red_skirt_with_white_boots_lorys_blog
winter_outfit_jeans_and_white_boots_lorys_blog
winter_outfit_jeans_with_white_boots_lorys_blog

Dacă urmărești #TinuteleLoredanei sigur vei găsi și ținute care s-ar combina bine cu aceste ghete albe, așadar îndrăznește și tu să alegi altceva în afară de ghete negre sau maro.

Cum ți se par ținutele acestea? Ai purta și tu ghete albe?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Cum să porți o pereche de ghete albe #WinterWhiteBoots

  1. Te-am descoperit azi din pura intamplare, cautam opinii despre Therme si am gasit-o si pe a ta… E simpatic blogul, imi place stilul tau vesel si pozitiv, plus ca esti foarte draguta! Iti voi mai urmari postarile si iti doresc sa ai o emisiune la tv, vei aduce un strop de naturalete intr-un noian de fake-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer