Cum îmi vopsesc sprâncenele acasă?

Bună, draga mea!

Despre vopsirea sprâncenelor acasă am mai vorbit pe blogul meu în urmă cu câțiva ani, dar de data asta am pregătit și un clip demonstrativ. Înainte de orice, vreau să menționez că acest procedeu este simplu, ușor de realizat, iar produsele folosite sunt accesibile, însă este nevoie de puțină atenție și grijă. M-am gândit că ar fi mai bine dacă aș realiza acest articol răspunzând la câteva întrebări pe care eu personal mi le-aș pune, astfel încât să fie mai ușor de urmărit postarea.

De ce îmi vopsesc sprâncenele?

Sprâncenele mele sunt blonde, aproape inexistente, așa că trebuie întotdeauna să le conturez. Și pentru că am descoperit la salon vopsirea lor, m-am gândit să încerc și eu să fac asta acasă. La salon acest procedeu nu costă mult, însă eu am învățat repede cum se face. Atunci când am sprâncenele vopsite timpul pe care îl petrec zilnic să mă machiez se reduce…poate chiar cu mai bine de 5-10 minute.

profipil - vopsea pentru gene si spranceneCe produse folosesc?

Ca și la vopsitul părului, este nevoie de o vopsea și un oxidant. Eu cumpăr și recumpăr aceste produse de la Kallos de ani buni și doar pe acestea le-am încercat. Sunt accesibile, ușor de folosit, așa că nu văd un motiv pentru care să încerc altceva. Dar dacă ai tu alte recomandări, le aștept în comentarii.

  • vopsea pentru gene și sprâncene ProfiPil – nuanța 3, Brown;
  • oxidant de 3% ProfiPil.

Cum se folosește vopseaua pentru sprâncene?

Pun puțină vopsea într-un căpăcel de plastic, peste care pun două-trei picături de oxidant și amestesc cu un bețișor. Aplic cu grijă pe sprâncene (atenție, este indicat ca acestea să fie curate, demachiate și pensate) și acopăr bine întreaga suprafață a acestora. Dacă depășesc conturul și linia lor naturală, șterg cu un bețișor de urechi, urmărind forma lor naturală.

Las produsul să acționeze 10-12 minute (îmi pun cronometru – am descoperit că este cea mai sigură variantă să nu depășesc timpul impus), după care șterg produsul cu o dischetă demachiantă udă. Cam atât. Așadar, este un procedeu simplu, ușor de realizat, non-invaziv, rapid, cu rezultate vizibile în câteva minute.

Cât rezistă vopseaua pe sprâncene?

Atunci când le vopsesc, cam 3 – 4 zile nu le mai conturez cu un creion sau gel, decât dacă merg la un eveniment și am nevoie să scot mai mult în evidență. Vopseaua se duce treptat într-o săptămână, pentru că mă demachiez și îmi curâț tenul zilnic, dar revin cu vopsea cam de două ori pe lună. Nu curge, nu irită pielea, rezultatul este foarte natural, plăcut și cu siguranță voi face asta în continuare.

Un tub de vopsea pentru gene și sprâncene mă ține cam un an de zile, așadar este și spornic acest produs. Spuneam că această vopsea este ideală și pentru vopsirea genelor și chiar așa este. Se procedează în același fel, însă eu am renunțat la a-mi vopsi genele din două motive. Primul ar fi pentru că nu pot face asta singură, iar al doilea motiv este pentru că vopseaua îmi intră în ochi atunci când curăț, lucru care duce la usturime și disconfort. Rezultatul se vede fain, iar totul este mai conturat și mai plăcut, însă eu oricum nu renunțam la mascara.

ProfiPil pentru sprancene - nuanta 3 brown

vopsirea sprancenelor cu produse ProfiPil

 

Mi-ar plăcea să apelez la microblending, însă prețul și tehnic ă mă țin puțin cam departe de această tehnică. Sunt curioasă dacă și tu îți vopsesți genele și/sau sprâncenele, așa că aștept cu drag să îmi povestești experiența ta. Iar daca nu ai făcut asta până acum, te-ar tenta să încerci măcar o dată?

Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează! Te pup!

Comments

comments

8 thoughts on “Cum îmi vopsesc sprâncenele acasă?

  1. Thanks for the review and wonderful photos. I need to find such eyebrow paint on sale. It’s comfortable.

  2. Eu nu am nevoie sa imi vopsesc sprancenele dar imi place cum iti ies tie, arata foarte bine si natural.
    Imi vopseam sprancenele in liceu cand eram roscata/rosie in cap si le faceam la salon…nici nu ma gandeam ca as fi putut sa le fac acasa.
    Super folositor si articolul si clipul.

  3. ce misto! eu doar ce mi-am vopsit sprancenele dupa ce le-am pensat, mi-a propus tipa de la salon si am zis sa vad cum e. mi-a placut, m-as face si eu acasa! pana atunci, am o paleta de conturare si o folosesc zilnic

  4. Si eu ar trebui sa-mi vopsesc sparancenele si urmarind cu atentie clipul cred ca am prins procedura.Urmeaza sa o pun in aplicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer