Cum îmi vopsesc părul roz + produse folosite #pinkhairdontcare

Bună, draga mea!

Povestea mea cu părul meu este destul de simplă. Îmi place să apelez la #balayage cam o dată pe an, pentru ca mai apoi să îl pot colora în nuanțele mele preferate. Bine, apelez la balayage și pentru că îmi place cum îmi stă blondă, iar look-ul meu de după mi-a oferit întotdeauna mai multă încredere în mine. Și de obicei merg la Raluca, prietena mea de la Avec Scissors, salonul unic din centrul capitalei, unde ești doar tu cu Raluca pe perioada programării.

Citește despre experiența mea la AvecScissors

Nu am încercat o singură dată să îmi colorez părul, așa că am să îți povestesc care sunt pașii pe care eu îi urmez, despre produsele folosite până acum, dar și despre rezultatele obținute.

Pași pentru colorarea părului

  1. Citește întotdeauna instrucțiunile – este cel mai important pas
  2. Îmi spăl părul așa cum fac în mod normal
  3. Îl usuc puțin cu prosopul și îl descurc
  4. Îmi pun mănușile și o pelerină pe spate, pentru a evita să îmi pătez hainele (poți apela la un sac de gunoi dacă nu ai altceva la îndemână)
  5. Pun produsul direct din tub și încep să îl distribui cât mai uniform pe toată suprafața părului (dacă îți dorești altfel îl poți aplica la vârfuri sau doar pe anumite șuvițe)
  6. Îmi prind părul într-un coc
  7. După 30 de minute, îmi pun iar mănușile și mă clătesc bine, bine cu apă călduță
  8. Îl usuc, coafez și orice mai vreau eu să-i fac.

Produse care mi-au plăcut

Spuneam mai sus că mi-am colorat părul de mai multe ori, rozul fiind nuanța care îmi iese cel mai bine și la care am apelat cam mereu. Personal, nu m-aș vedea cu părul verde sau albastru, așa că nu știu cum se comportă în timp aceste nuanțe. Nici nuanța de mov nu a prins prea bine pe părul meu blond, probabil trebuie să fac alte combinații, pentru că știm din colorimetrie că movul neutralizează blondul.

Din experiența mea, cea mai rezistentă vopsea aleasă a fost de la Loncolor Trendy și cea de la Schwarzkopf Live Color. Cu acestea am obținut rezultate mai bune, culori mai intense și parcă mai de durată. Cu siguranță rezultatele pot fi influențate de nuanța părului tău, de galbenul pe care îl ai sau de cât stai cu produsul în păr. Dacă îți dorești ca nuanța să nu fie foarte intensă, poți reduce timpul de acționare al acestei vopsele. Cea care mi-a plăcut cel mai puțin este chiar cea căreia i-am făcut poză, adică ultimul produs folosit pentru colorarea părului.

Reguli de care trebuie să ții cont

Vopseaua semipermanentă în nuanțe vibrante sau pastel nu este indicată persoanelor cu păr închis la culoare, dacă acesta nu este decolorat înainte. Pentru acest procedeu, recomand să mergi la un specialist, nu aș îndrăzni să îmi decolorez părul acasă, pentru că este foarte important să știi ce ai de făcut, iar cantitățile de produs folosite trebuie alese cu grijă.

Vopseaua semipermanentă nu acoperă firele de păr albe.

Vopseaua semipermanentă rezistă până la vreo 6 săptămâni, în funcție de cât de des îți speli părul, dar contează produsul ales și cantitatea de păr blond pe care o ai în acel moment.

Îmi place să apelez uneori la astfel de vopsele semipermanente colorate pentru păr pentru că îmi schimbă starea de spirit, sunt ușor de folosit, rezultatele se văd imediat, rezistă cam o lună și nu îmi pătează hainele. Așa cum se vede și în poze, părul arată diferit, de la cât de mult blond sau puțin am avut, dar și de produs în sine.

Tu îți colorezi părul? Ce produse folosești?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: