March On Instagram

Cum a fost pentru mine luna martie 2019 #MarchOnInstagram

Bună, draga mea!

Luna martie a început destul de promițător și s-au produs câteva schimbări în viața mea. De la faptul că mi-am schimbat locul de muncă, până la mai puțin timp pentru blog și social media a fost un pas foarte mic. Știam că asta va urma, eram convinsă că jumătate din zi voi fi la muncă și pe drumuri, de aici și lipsa mea pe blog, pe YouTube și chiar pe rețelele sociale.

Și uneori mă simt vinovată pentru această lipsă, pentru că m-am obișnuit să am anumite zile de postat, însă oboseala își spune cuvântul aproape seară de seară, după vreo 11 ore în care lipsesc de acasă. Pentru mulți o fi ceva perfect normal, însă eu încă nu m-am acomodat cu acest program.

Luna martie s-a lăsat cu o colaborare super mișto, de care sunt tare încântată. Împreună cu Aly, Federova și Alexa ne-am pus de acord să ne cumpărăm una alteia o ținută și să ne încadrăm într-un buget de 100 de lei () – merită văzute clipurile noastre, serios!

Tot în această lună am dat drumul unui proiect care mi-a fost tare drag și anume #tinuteleloredanei. În fiecare zi pozam hainele pe care le purtam și sper că v-a inspirat. Ideea care a stat la baza acestui mic proiect a fost să demonstrez că poți crea multe combinații cu haine mai basic. Marea majoritatea a ținutelor postate conțin cel puțin o piesă vestimentară din second hand, iar acest lucru mă bucură, pentru că îmi doream de mult să fac ținute cu haine pe care le am din astfel de magazine. Posibil să revin la aceste postări – tu ce părere ai?

Provocarea lunii martie a fost #mypalettecollection și să fiu sinceră, mă așteptam la un impact mai mare, dar nici nu am promovat sau insistat foarte mult cu aceasta.

https://www.instagram.com/p/BvOYFM8IkJU/

Pentru tine cum a fost luna martie a acestui an?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer