Cum a fost pentru mine ianuarie 2019 #JanuaryOnInstagram

Bună, draga mea!

Îmi place să mă uit la pozele dintr-o lună și să fac un fel de retrospectivă a lunii care s-a încheiat și deși ianuarie s-a dus de mult, mi-am zis să nu o ratez. Așa că iată cum a fost ianuarie 2019 pentru mine, în câteva cuvinte și imagini.

În luna ianuarie am făcut provocarea lunii #mybodylotioncollection, la care am văzut că au răspuns câteva fete și cărora vreau să le mulțumesc și aici. M-am bucurat de zăpadă, de ninsoare, căci mie îmi place iarna foarte mult, în ciuda frigului și a mersului de ursoaică, datorită acelor multor straturi de haine pe care nimeni nu le iubește în mod deosebit.

Am filmat preferatele anului în materie de îngrijire și machiaj și m-a uimit și pe mine să văd câte produse mișto am descoperit în 2018. Nu prea m-am bucurat de luminițele din oraș pe care le iubesc tare mult, dar nu am omis să fac totuși câteva poze prin centrul Bucureștiului. Am descoperit o ceainărie tare faină și intimă – Bohemia TeaHouse se numește.

Am descoperit ceaiurile TummyTox despre care am primit întrebări și da, îmi plac toate și m-au însoțit în multe seri și dimineți din ianuarie și februarie chiar. Am avut parte de un oraș înghețat la propriu, cum rar îți este dat să vezi și deși circulația a fost îngreunată, pozele de pe net sunt uimitoare. Mă bucur că am reușit să imortalizez și eu câteva cadre.

Un colet mare de la Pixi mi-a aduc multă bucurie și un zâmbet mare pe față și am decis să ofer și eu altora ocazia să testeze câteva din produsele lor. Chiar nu am cum să folosesc atât de multe produse de îngrijire. Mă bucur că am făcut pe cineva fericit.

Pentru tine cum a fost prima lună din acest an?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: