Confort in fata calculatorului si in bucatarie

Buna dragile mele!

Cu siguranta toate cautam sa stam cat mai confortabil in momentul in care scriem un articol pe blog, cand cautam ceva pe internet, cand trimitem un e-mail sau cand taiem legumele pentru o mancarica buna, nu-i asa?
Sau cum ar fi sa stam la televizor intr-un fotoliu de masaj care sa ne ofere un masaj relaxant dupa o zi obositoare? Nimic mai simplu! ScauneOnline.ro este aici si ne poate ajuta!
 
De ce sa alegem ScauneOnline.ro? 
In primul rand pentru ca este important sa stai comod la locul de munca, acasa, la restaurant sau oriunde te-ai afla, iar pozitia trebuie sa fie una corecta, pentru a nu exista durerile acelea insuportabile de spate, pe care sigur nu ni le dorim! Aceste produse sunt atent realizate, astfel incat acest lucru sa nu se intample si sunt ergonomice. 
Un scaun ergonomic inseamna un scaun care sa fie perfect adaptat formei corpului nostru, care ne face munca mai confortabila si care ne asigura multe ore petrecute in el fara dureri de spate. Asadar un scaun ergonomic ne asigura un confort sporit in utilizare.
 
In al doilea rand: pentru ca ne ofera transportul gratuit pentru toate comenzile din intreaga tara in maximum 2 zile de la comanda! Si haideti sa recunoastem: cui ii place sa plateasca transportul? Desi nu este un lucru pe ce care noi, clientii, il meritam neaparat, insa este un lucru de care ar trebui sa profitam, nu?
 
Produsele sunt fabricate din piele ecologica, iar bratele acestora sunt imbracate in piele. Sunt prevazute cu sistem de masaj in 5 sau 6 puncte, cu 3 nivele de intensitate. Multe dintre ele va ofera chiar si un taburet pentru sustinerea picioarelor in timpul masajului.
Daca ar fi sa aleg un fotoliu pentru masaj pentru mine, as alege aceasta varianta:
 
 
 
Cat despre scaune de bucatarie…presupun ca fiecare femeie petrece cateva ore bune saptamanal in acest loc! Si aici avem nevoie de un scaun confortabil, care sa ne ajute sa stam cat mai drepte si mai comod. Eu prefer un scaun cu taburet, pentru ca posteriorul meu sa se simta cat mai confortabil si sa nu amorteasca! 😀
Aceste scaune sunt alegerea perfecta pentru o bucatarie de ultima generatie. Sunt realizate din cadru metalic, iar sezutul si spatarul unui scaun este umplut cu poliuretan si acoperite de piele ecologica. 
Iar pentru bucataria mea as alege urmatorul model, insa pe negru:
 
 
 
Ramane la latitudinea voastra sa alegeti produsul care va atrage si vi se potriveste, intrand pe site!
 
Multumesc pentru vizita!

Facebook   Bloglovin   Pinterest

Pupici, Lory’s Blog

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: