Concurs: Lory’s Blog & B.U. România – ÎNCHEIAT

Bună, dragile mele!

Este luni, o nouă săptămână ne așteaptă cu provocări, cu liste de terminat, cu termene limită pentru anumite campanii sau tabele, așa că vă doresc o săptămână reușită și frumoasă și să nu uitați să vă bucurați de lucrurile mici care vă înconjoară, să vă uitați mai atent la ele și să le primiți cu brațele deshise!

Mă bucur că v-ați înscris în număr atât de mare la concursul organizat împreună cu cei de la Tesori d Oriente, iar astăzi spunem stop acelui concurs și începem unul nou! Despre B.U. România am mai vorbit și pe blog și pe rețelele sociale, dar astăzi avem un concurs cu două produse, care sper să vă placă și să vă facă zilele mai plăcute și mai frumoase!

Un duș dimineața mă răcorește, mă regivorează și îmi pune cumva sângele în mișcare, iar un deodorant eficient într-adevăr mă ajută să fiu mai amabilă și bine dispusă, pentru că, haideți să recunoaștem, dacă nu ne simțim curate și frumos mirositoare, parcă nu ne începem ziua cum trebuie și parcă lipsește ceva! Mie așa mi se întâmplă.

Tocmai pentru a evita astfel de situații, cei de la B.U. România au pentru voi două produse care sigur o să vă placă!

PREMIUL B.U. România

 • Anti-perspirant B.U. In Action Pure + Dry – 150 ml
 • Gel de duș B.U. Bodystories cu extract de orhidee – 250 ml

Reguli de participare

 1. Să dați like paginii mele de Facebook (Lory’s Blog) și vă abonați la blogul meu cu adresa de mail (nu uitați să confirmați abonarea pe mail);
 2. Să dați like sponsorului pe Facebook – B.U. România;
 3. Să dați share concursului în mod public pe Facebook și să tăguiți o prietenă care și-ar dori să testeze produsele;
 4. Să răspundeți la întrebarea: Ce produse B.U. preferi și ce îți place la ele?

Durata concursului

 • 18.09 – 24.09.2017, ora 23.45

Câștigătoarea va fi aleasă cu ajutorului sponsorului, iar premiul va fi trimis de acesta! Concursul se desfășoară pe teritoriul României, iar înscrierile de pe Facebook nu vor fi luate în considerare, pentru că și acest concurs se va desfășura doar pe blog!

Nu uitați să lasați numele voastre de pe Facebook și adresa cu care v-ați abonat la blog! Nu mai accept înscrieri de pe conturi masculine! De asemenea, dacă mă urmăriți într-adevăr cum mi s-a tot spus în comentariile de la concursul precedent, aș dori să văd asta, să vă văd activitatea pe rețelele mele sociale, să îmi dau seama că într-adevăr mă urmăriți.

 Vă doresc succes!

Câștigătoarea concursului B.U. România este Valeria Chertes! Felicitări!

Comments

comments

65 thoughts on “Concurs: Lory’s Blog & B.U. România – ÎNCHEIAT

 1. Am încercat parfumul și gelul de duș RockMantic și mi-au plăcut la ele în primul rand aroma dat și persistenta mirosului. Numele de pe fb este Oana Gabriela Popa și adresa de e-mail cu care m-am abonat este Oanapopagabriela555@gmail.com. ❤

 2. Îmi plac deodorantele B.U , însă produsul favorit de la B.U este apa de toaletă Trendy. Nume facebook : STÎLPEANU DANIELA GEORGIANA. Adresa email: dgeolyna@yahoo.com

 3. îmi plac gelurile de dus si antiperspirantele pentru parfumul delicat si calitatea produselor ce lasa pielea fina si catifelată.

 4. Eu ador gama B.U Action active react pentru ca ma protejeaza impotriva mirosului neplacut si in general calatoresc in mijloacele de transport in comun deci am nevoie mare de astfel de produse.

 5. Îmi plac deodorantele BU, insa nu le-am mai folosit din liceu. Nu știu de ce , dar mi se părea că această firmă este o semnătura pentru liceence.
  FB: Catalina Mariana
  Mail: catalina.iodub@yahoo.vom

 6. Buna Lory! Am folosit in zilele astea gelurile de dus de la B.U. si mi s-au parut foarte bune! Miros placut si puternic, textura cremoasa si la sfarsit rezultat excelent: piele fina si parfumata!!
  FB: Apetrei Alexandra
  apetreialexandra86@gmail.com

 7. imi plac gelurile de dus si deodorantele pentru ca sunt foarte bune si miros super
  fb alina.corodescu

 8. B.U Candy Love Deodorant este favoritul meu. Are un miros superb si nu lasa urme pe piele sau haine

 9. Prefer gel de dus pentru are miros placut si rapid.
  Facebook Gabriela Rosu
  Animată
  O zi frumoasă! ☺

 10. Îmi plac deodorantele BU și parfumurile BU pentru ca sunt inconfundabile și persistente și pentru ca îmi aduc aminte de perioada liceului. FB: Cristina Popescu

 11. imi plac deodorantele si parfumurile B.U pentru ca sunt persistente si imi amintesc de tinerete fb maria.corodescupopp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer