Concurs 100 de Like-uri pe FaceBook!

Buna dragile mele!
Am depasit deja 100 de like-uri pe pagina de FaceBook a blogului, iar eu mi-am promis ca la numarul 100 doresc sa realizez un mic concurs, in semn de multumire! 🙂

Asadar vreau sa multumesc pe aceasta cale tututor celor care ma citesc, celor care isi iau timp pentru a comenta, pentru a ma nominaliza la TAG-uri si tuturor celor care au crezut in mine si m-au sustinut pana acum dupa realizarea blogului. Probabil nu toate stiti ca mi-am deschis acest blog datorita locului meu de munca. Firma la care lucrez a ales sa colaboreze cu bloggerite, iar mie mi-a placut mult sa am “grija” de fete, sa comunic cu ele, sa stabilim detalii de livrare, de produse, etc. Tinand legatura cu cateva dintre ele si pe Facebook, m-am decis sa imi realizez si eu un blog, pentru ca, spun eu, as putea sa ajut pe cineva cu parerile mele despre diverse lucruri feminine. Si nu este ceva usor…e destul de greu sa te mobilizezi, pentru ca nu faci doar asta…ai un job, ai o casa de tinut, o familie poate, copii…si vreau sa va spun ca va RESPECT pe cele care dati din timpul vostru pentru a scrie!

Multumesc  si celor care m-au sustinut si ajutat, desi recunosc ca nu au fost multi oameni dragi care au inteles foarte bine ceea ce am decis sa fac. Dar bineinteles ca nu stii cum este, daca nu incerci, nu? Dar nu ma plang! Iubitul meu si colegele mele au fost primii care m-au felicitat si care ma citesc mereu (sper eu ;)))

Dar, asa cum va spuneam la inceputul postarii, am un mic concurs pentru voi, care sper sa va placa!


Este vorba de doua produse BIO pentru par: eu cu aceste produse nu m-am inteles foarte bine, se pare ca nu sunt destinate tipului meu de par – des, ondulat. Sa le prezint pe rand:

1. Sampon BIO Krauter pentru volum si stralucire cu musetel – 500 ml
2. Balsam de par BIO Krauter cu plante – 500 ml


Produsele le-am folosit de doua ori (sunt aproape intregi) si vreau sa specific lucrul acesta inca de la inceput! Asa puteti decide daca va inscrieti sau nu, adica daca va deranjeaza sau nu lucrul acesta!
De asemenea trebuie sa mai specific ca produsele expira in luna martie 2016, asadar este timp pentru a le folosi si termina! 


REGULI DE PARTICIPARE:

1. Sa dati LIKE & SHARE la pagina mea de FaceBook – AICI, sa imi lasi linkul de la distribuire si numele cu care ai facut asta;
2. Sa dati LIKE & SHARE la acest concurs, dupa care sa imi lasati linkul;
3. Sa ma urmariti prin GFC (Google Friend Connect);
4. Sa imi lasati un comentariu aici, pe blog si sa imi spuneti de ce folosesti produsele BIO!

PERIOADA DE PARTICIPARE:
21 decembrie – 26 decembrie 2014!


Ambele produse vor pleca la o singura persoana, iar castigatoarea o voi alege prin Random, iar in data de 27 decembrie o voi afisa! Premiul va pleca prin posta romana.


PS: Daca nu primesc email de la castigatoare cu datele sale in maximum 3 zile de la afisare, imi rezerv dreptul de a realiza o alta extragere, tot prin Random!

Mult succes va doresc tuturor!

Facebook   Bloglovin   Pinterest

Lory’s Blog – XOXO

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer