Christmas Sale on Zaful

Bună, draga mea!

Că ne plac hainele nu este un secret pentru nimeni! Deschidem șifonierul și ne uităm ca mâța-n calendar și pierdem multe minute gândindu-ne la ce vom purta astăzi. Își propui poate să îți pui deoparte de cu seară hainele pe care să le porți a doua zi, dar constați că nu ai dispoziția necesară pentru a le purta…așa că ajungi iar în fața șifonierului și ne pierzi vremea gândindu-te iar ca ziua trecută! Sigur ți se întâmplă și ție asta, așa că povestea sigur nu îți este străină!

Nu am o cameră plină de haine, cum văd la multe fete un dressing impresionant, însă asta nu înseamnă că nu îmi plac hainele. Îmi plac, dar încerc să le aleg pe cele pe care le port purta în mai multe combinații, nu pe acelea pe care să le port o dată, de maximum două ori. Știu că sunt multe piese vestimentare nemuritoare, să le numesc așa, acele haine clasice, simple, pe care oricine ar trebui să le aibe. Și în acelea se merită să investești poate mai mult, mai ales dacă materialele sunt bune, ele voi dăinui mai mult.

Și pentru că îmi plac reducerile, dar și hainele, astăzi vreau să îți povestesc despre anumite reduceri de Crăciun de pe site-ul Zaful despre care am mai scris pe blog – este un site care îmi place, cu haine foarte drăguțe și de calitate. Când intru pe acest site, nu știu ce să văd mai întâi, atât de multe lucruri frumoase, la modă, accesibile și interesante au! Și mereu aduc marfă nouă, ba chiar am citit pe anumite bloguri că multe din hainele lor poarta eticheta Zara…

Iar dacă ești o persoană care vara își face sanie și vara car, atunci cred că nu trebuie să ratezi reducerile pe care ei le au pe site, până pe 26 decembrie. Vei găsi mai multe categorii de prețuri – sub 0.99$, 1$ – 5.99$ sau 6$ – 9.99$, așadar ai o varietate mare de produse sub 10 dolari, adică sub 50 de lei! Eu am intrat la fiecare categorie de prețuri și iată câteva lucruri care mi-au atras mie atenția:

Acestea sunt 3 produse alese din cele 3 categorii de prețuri speciale de Crăciun menționate anterior, iar acum am să îți las câteva poze cu produse care m-au atras și care vei vedea, chiar sunt deosebite – click pe poze pentru detalii!

Înainte de a pleca, trebuie să mai știi că:

  • primești o reducere de 10% la abonare;
  • la comenzi mai mari de 30$ ai transportul gratuit, în caz contrar, va trebui să plătești 7$.

Sunt curioasă ce părere ai despre acest site, dacă ai comandat sau nu, dacă te tentează să faci o comandă și mai ales, ce produse ți-au atras atenția?

Vizitează-le site-ul pe rețelele sociale:

Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Website

Comments

comments

8 thoughts on “Christmas Sale on Zaful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer