Cele mai interesante transformări de Halloween

Bună draga mea!

Halloween este o sărbătoare importată şi observ are succes şi la noi, deşi eu personal, nu o sărbătoresc, îmi place urmăresc tutoriale, îmi place văd schimbări şi transformări interesante, iar în general evit le văd pe cele înspăimântătoare, care  îngrozesc sau chiar sperie! 🙂 Aşa am decis ca pentru astăzi îţi arăt 4 din cele mai interesante transformări de anul acesta din punctul meu de vedere, evident, în cazul în care vei merge la o petrecere tematică şi nu ştii în ce te transformi,  poate teai săturat de cranii, monştri, căprioare sau pisicuţe.

Pe fetele de mai jos le urmăresc constant şi apreciz foarte mult clipurile lor în general, pentru este extrem de multă muncă în spatele unui filmuleţ, nu doar filmarea în sine. Editarea contează enorm şi poate dura mult timp, chiar şi o zi, aşa tot respectul pentru cele ce fac YouTube şi o fac bine! Revenind: sunt impresionată de transformările acestea şi mi se par geniale. Editarea este de excepţie şi te rog, dacă vrei le urmăreşti, alege varianta HD şi cu full screen on! Face o diferenţa enormă pentru tine, ca urmăritor! 🙂 Majoritatea dintre fetele menţionate le-aţi văzut sigur şi în articolul cu youtuberi preferaţi din străinătate!

Jaclyn Hill este de departe preferata mea în privinţa machiajelor pe care le face şi pur şi simplu o iubesc! Iubesc modul în care vorbeşte, iubesc filmuleţele ei şi o urmăresc des şi pe Snapchat, unde sunt la zi cu ceea ce face, atât cât postează, evident! Are o personalitate puternică şi deşi se confruntă cu anxietate – ca multă lume de altfel, îmi place vorbeşte şi despre acest subiect şi sigur sunt oameni care nu se simt singuri urmărindu-o! Tutorialul ei este de vis şi nu ştiu ce putea mai zic desprea cesta – trebuie dai play!

Pe Desi Perkins o ador pur şi simplu! Este o femeie frumoasă, atrăgătoare şi extrem de zăpăcită! Transformarea ei este absolut superbă! Deşi machiajul ochilor este unul simplu, pictura de pe faţă, îngheţata cu aromă de căpşune care se topeşte e genialăUrmăresc cu mare drag toate tutorialele ei şi poţi afla multe trucuri de machiaj extrem de utile. Trebuie dai play şi aici!

Chrisspy arată senzaţional! Deşi nu este o femeie slabă, apariţia ei în acest costum de pisică m-a lăsat cu gura căscată! Aşa cum se vede şi în clipurile de mai sus, nu este suficient doar un machiaj pentru o transformare, ci este nevoie de un costum, de toate detaliile necesare pentru a intra în pielea personajului! În cazul ei: urechi, costum şi nu în ultimul rând, atitudine!

Pentru am susţinut-o în concursul organizat de Sigma – a şi câştigat de altfel – şi pentru transformarea Daianei este vizibilă şi interesantă, am decis o introduc şi în acest articol! Daiana Kir, precum fetele de mai sus, are grijă la ediare, la accesorii şi te face intri în povestea spusă de ea, iar vocea ei s-ar potrivi perfect în filmele pentru copii! Are imaginaţie bogată şi se vede îi place ce face!

Acestea sunt cele 4 transformări care m-au impresionat cel mai mult în ultimul timp şi deşi sunt extrem de muuuulte altele, eu le-am ales pe acestea! 🙂 Care îţi place cel mai mult?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

2 thoughts on “Cele mai interesante transformări de Halloween

  1. toate sunt uau! eu n-am atatat talent la machiaj, ba acum, ca ma gandesc, nu m-am mai machiat de ceva timp. speram ca de halloween sa mergem la o petrecere tematica, ceva, dar inca nu-s sigura ca vom reusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer