Ce sfat ți-ai da dacă ai fi mică din nou?

Bună, draga mea!

Parcă nu reușesc să mai mobilizez să filmez, să editez articole sau să fac poze, iar asta cred că se datorează în mare parte vremii. Mă moleșește căldura, mă enervez când transpir și îmi pierd răbdarea mai repede. Dar cred că în situația asta se află multe persoane, așa că probabil mulți mă vor înțelege. Și de aici și activitatea mai limitată din mediul online.

Și pentru că m-am scuzat față de tine, vreau să citești acest articol, care sper să te încurajeze, să îți aducă aminte de copilărie sau adolescență și mai ales, sper ca domnișoarele care vor ajunge să citească aceste rânduri, să încerce să ia aminte la aceste sfaturi. Este absolut valabil și pentru voi, băieți (dacă ajungeți pe acest blog)!

Am pus această întrebare în mediul online și am primit câteva răspunsuri faine de la cititoare, așa că m-am gândit că ar fi drăguț să trec răspunsurile și sfaturile fetelor într-un articol pe blog, ca o pauză de la cosmetice, cărți, ținute sau orice altceva. Și iată ce sfaturi și-ar da  câteva din cititoarele mele, dacă ar fi din nou mici!

*

Răspunsuri de pe Instagram

Alexandra: “Că doar puține lucruri contează cu adevărat, că poți avea multe zile proaste, dar trec, la fel ca cele bune.”

Makeupswan By Aly: “Totul o să fie bine!”

Irina Clau: “Să fac ce simt și să nu mă las influențată de oameni!”

Răspunsuri de pe Facebook (am lăsat aici linkul postării)

Monique: “Aș învăța mai mult și limbi străine aș învăța mai multe.”

Lucica: “Să încerc să mă folosesc doar de ideile mele, de multe ori ce spun alții să fie doar #idei”

Rebecca Mihaela: “Nu m-aș mai grăbi.”

Patricia Lidia: “Take it easy, nimănui nu-i pasă de note!”

Nicoleta: “Nu toți oamenii îți vor binele…”

Otilia: “Să fiu mai ambițioasă!”

Adelina: “Să nu-ți pese de ceea ce gândesc ceilalți!”

Anda: “Să nu am încredere decât în mine însămi! Să lupt pentru visele mele și să nu fac compromisuri alegând drumul ușor în viață!”

Valeria: “Să nu mai am încredere în toată lumea, în persoanele care îmi spun în față lucruri frumoase și mă vorbesc pe la spate.”

Andreea: “Fă tot ceea ce simți, să nu-ți pese de părerea celorlalți, ai încredere în tine.”

Bianca Lucia: “Nu te judeca prea aspru și nu încerca să mulțumești pe nimeni decât pe tine.”

Oana Cristina: “Să nu mai fac aceleași greșeli!”

Ana Maria: “Să nu mai fac aceleași greșeli.”

Antonia: “Mică, daca te referi când sunt copil: să mă bucur de copilărie și să nu vreau să cresc, să fiu “om mare”. Dacă te referi la perioada adolescenței: să nu mai fiu atât de introvertită și să nu mă mai complac în situații care nu au fost deloc în avantajul meu.”

Cătălina: “Să ascult de mama. Mereu a avut dreptate atunci când greșeam și nu o ascultam…”

Crina: “Să ascult sfaturile mamei.”

Pusa: “Aș asculta și aș urma întocmai sfaturile mamei, nimeni nu te poate iubi și îndruma mai bine în acțiunile tale decât cea care te-a născut și te iubește necondiționat.”

Ioana: “Habar nu am. Oricum să-mi fi dat cineva sfaturi când eram mai mică, nu le-aș fi ascultat. Mereu am fost pe principiul “never look back, capul sus și privirea înainte”. Sunt mulțumită cu mine, cu modul în care am evoluat, n-am făcut greșeli pe care să le regret și nici n-aș schimba nimic major.”

*
Și eu mi-aș da câteva sfaturi dacă aș fi din nou mică și am să menționez câteva din ele:
“Îndrăznește mai mult, ai încredere în tine și… do more of what makes you happy!”
Mulți dintre noi ne grăbim să creștem, mulți ne dorim să ajungem mai repede adulți, pentru că dorim să facem ce ne place, fără să dăm socoteală părinților, însă totodată trebuie să fim conștienți că înaintarea în vârstă aduce cu sine responsabilități mai mari și mai multe. Trebuie să înveți să te descurci, să muncești, să îți plătești facturile, să gătești, să devii responsabil într-un cuvânt. Iar asta nu e chiar ușor. Așa că bucură-te de copilărie, de adolescență, bucură-te cât încă nu dai de greu și învață să fii mai recunoscător pentru tot ceea ce ai! Treabă valabilă atât pentru fete, cât și pentru băieți!
Tu ce sfat ți-ai da dacă ai fi din nou mic/ă?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “Ce sfat ți-ai da dacă ai fi mică din nou?

  1. Hah, eu mi-as spune sa caut mai multe informatii pentru orice decizie pe care o iau.. si sa vorbesc mereu cu oamenii care au tangente cu lucrurile pe care mi le doresc, pentru ca oricine altcineva poate face doar presupuneri, dar ele sunt nule 😀 (cam pragmatica, I guess)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: