Ce mi-aș cumpăra de Halloween de pe RoseGal?

Ce mi-aș cumpăra de Halloween de pe RoseGal?

Bună, draga mea!

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, dar a fost preluată de mai multe popoare occidentale, fiind răspândită prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii, în secolul XIX și are loc în noaptea de 31 octombrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților și are loc în țările în care predomină creștinismul.

Deși în familia noastră această sărbătoare nu este îmbrățișată și sărbătorită, eu am fost uneori la petreceri, unde a trebuit să mă costumez și pentru că am fost împreună cu prietenii, m-am simțit bine. Așa că am căutat puțină inspirație pe acest site nou pentru mine, în caz de voi merge la vreo petrecere.

Poți găsi multe haine cu modele specifice de Halloween, pelerine și multe accesorii pentru tine sau pentru casă, în cazul în care ai dori să ți-o decorezi puțin, iar pe toate le poți studia în categoria specială de Halloween. Am ales și eu câteva astfel de modele, să te ajut să îți faci o idee și mi-ar plăcea să aflu ce alegeri ai face tu.

Am petrecut ceva timp pe site în căutarea cătorva lucruri pe care sa le împărtășesc cu tine și am găsit căteva rochii foarte drăgute, cu care te poți îmbrăca la o petrecere de Halloween (din păcate nu pot să le inserez în articol, dar poți să le vezi pe site) și de asemenea cred că ar fi faine pelerinele sau decorațiuni pentru casă de la fețe de pernă, la tablouri, becuri cu led, măști sau tapet pentru pereți.

Eu aș alege tot lucruri drăguțe, nu înspăimântătoare…am văzut unele chiar erau creepy și nu înțeleg de ce cineva și-ar cumpăra astfel de lucruri în apartamentul său. Poate doar pentru o petrecere cu tematică ar fi potrivite, mai ales că le poți refolosi.

Click pe imagini pentru detalii!

 

Acum spune-mi dacă sărbătorești Halloween-ul și ce anume ți-a atras atenția de pe site!

Mulțumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

8 Comments

 • Miss R

  22 October 2017 at 20:15 Reply

  Pernutele acelea mi-au atras si mie atentia <3 Imi pare rau ca la noi nu exista traditie de Halloween 🙁

  • Loredana Manciu

   24 October 2017 at 09:10 Reply

   Poti sarbatori cu ai tai…faci o petrecere cu prietenii cu tematica asta….si va fi fun! 🙂

 • Georgiana Cristina Nae

  22 October 2017 at 21:16 Reply

  Eu nu sarbatoresc Halloween-ul, dar urmaresc cu interes postarile cu machiaje si diferite tinute pentru aceasta sarbatoare

  • Loredana Manciu

   24 October 2017 at 09:11 Reply

   Si eu ma mai uit si ma minunez de talentul unor fete pentru machiajele astea scarry! 😀

 • Oana Alexandru

  23 October 2017 at 17:16 Reply

  Pernuta portocalie cu pisici e haioasa 🙂

 • gutu bianca lucia

  24 October 2017 at 17:36 Reply

  clar perna, e asa draguta

Post a Comment

%d bloggers like this: