Ce mi-aș cumpăra de Halloween de pe RoseGal?

Bună, draga mea!

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, dar a fost preluată de mai multe popoare occidentale, fiind răspândită prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii, în secolul XIX și are loc în noaptea de 31 octombrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților și are loc în țările în care predomină creștinismul.

Deși în familia noastră această sărbătoare nu este îmbrățișată și sărbătorită, eu am fost uneori la petreceri, unde a trebuit să mă costumez și pentru că am fost împreună cu prietenii, m-am simțit bine. Așa că am căutat puțină inspirație pe acest site nou pentru mine, în caz de voi merge la vreo petrecere.

Poți găsi multe haine cu modele specifice de Halloween, pelerine și multe accesorii pentru tine sau pentru casă, în cazul în care ai dori să ți-o decorezi puțin, iar pe toate le poți studia în categoria specială de Halloween. Am ales și eu câteva astfel de modele, să te ajut să îți faci o idee și mi-ar plăcea să aflu ce alegeri ai face tu.

Am petrecut ceva timp pe site în căutarea cătorva lucruri pe care sa le împărtășesc cu tine și am găsit căteva rochii foarte drăgute, cu care te poți îmbrăca la o petrecere de Halloween (din păcate nu pot să le inserez în articol, dar poți să le vezi pe site) și de asemenea cred că ar fi faine pelerinele sau decorațiuni pentru casă de la fețe de pernă, la tablouri, becuri cu led, măști sau tapet pentru pereți.

Eu aș alege tot lucruri drăguțe, nu înspăimântătoare…am văzut unele chiar erau creepy și nu înțeleg de ce cineva și-ar cumpăra astfel de lucruri în apartamentul său. Poate doar pentru o petrecere cu tematică ar fi potrivite, mai ales că le poți refolosi.

 

Acum spune-mi dacă sărbătorești Halloween-ul și ce anume ți-a atras atenția de pe site!

Mulțumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

8 thoughts on “Ce mi-aș cumpăra de Halloween de pe RoseGal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer