Ce mi-a plăcut în luna octombrie 2018

Bună, draga mea!

Iubesc toamna de anul ăsta, atât de blândă și totuși anormală. Temperaturile puțin mai ridicate mi-au oferit o stare de bine în mare parte a lunii, lucru pentru care sunt recunoscătoare. Iubesc culorile toamnei, iubesc spectacolul culorilor de la munte, din parcuri și natura parcă strigă la tine să privești mai des în jur și să te bucuri de ceea ce vezi.

Și pentru că astăzi este despre preferatele lunii octombrie, vreau să ți le prezint în cele ce urmează. Am ales 5 produse + 1 accesoriu și alte 5 conturi faine de Instagram sub 10000 de followers, pe care le urmăresc cu drag și sper să te inspire și pe tine. Voi lăsa linkuri către produse și conturi, cum am lăsat mereu, pentru a-ți ușura căutările.

* 5 + 1 produse preferate *

Așa cum am scris și în articolul despre îngrijirea părului, acest produs și-a făcut treaba și am observat o diminuare a căderii părului, lucru care l-a adus la favorite. Deși este un produs profesional, prețul este chiar prietenos (30 de lei), iar cantitatea este generoasă (350 ml).

favoritele lunii octombrie - sampon Revlon Professional Anti hair loss

Deși mirosul măștii nu mă dă pe spate, părul meu este mai fin și mai ușor de descurcat. Cei 500 ml sunt suficienți pentru multe luni de utilizare, ceea ce face produsul

favoritele lunii octombrie - masca Revlon Professional Nutritive

  • Exfoliant de corp Bionatural by Phyt’s Funky Banana

Încă de la prima utilizare acest exfoliant mi-a plăcut și m-a cucerit în primul rând datorită mirosului genial de banane. Apoi m-a cucerit datorită particulelor măricele exfoliante, exact pe gustul meu. Exfoliază pielea și aceasta se simte atât de fină și catifelată, că nu are cum să nu te uimească. Miroase și foarte plăcut, însă din păcate nu l-am văzut pe la noi, de cumpărat.

favoritele lunii octombrie - exfoliant bionatural by phyts Funky Banana

  • (recenzie)

Deși l-am recumpărat de mai multe ori, nu cred că a ajuns vreodată la favorite. Și pentru că am povestit de el pe blog, nu puteam rata ocazia să îl introduc la preferate. Chiar își face treaba foarte bine, nu lasă zona ochilor uleioasă și nu irită ochii, lucru foarte important pentru mine. Unde mai pui că și prețul este prietenos – îl găsești cam la 15 lei prin hypermarketuri.

favoritele lunii octombrie - demachiant bifazic Garnier

  • (recenzie)

În ultima perioadă am folosit cam zilnic acest fond de ten, pentru că nu vreau să expire. Mai am puțin și îl voi termina, așa că va fi sigur la următorul clip cu produse consumate. Pentru că nuanța 125 este cam închisă pentru mine eu îl combin cu Pro Foundation Mixer de la NYX. Se aplică foarte frumos, are acoperire medie, un finiș mat și rezistă bine pe ten. Îmi place cum se vede tenul meu după aplicarea lui, așa că își laudele din mediul online, din punctul meu de vedere. Și are un preț accesibil, ceea ce îl face un produs ieftin și bun.

  • Burețel de machiaj Cupio

Varianta asta roz a burețelului e genială! Îmi place foarte mult, pentru că își dublează, poate chiar triplează volumul la contactul cu apa și este foarte plăcut să aplici produsele cremoase cu el. Am mai avut unul portocaliu, însă știu că nu mi-a plăcut. Nu știu de ce sunt diferiți, fiind același brand totuși.

favoritele lunii octombrie - fond de ten Maybelline Fit Me si buretel Cupio

* 5 conturi de Instagram * 

#myfavouriteaccounts

conturi instagram favorite noiembrie

 

* Unele linkuri din articol sunt de afiliere, însă dacă le accesezi, nu vei plăti nimic în plus la o posibilă comandă. Eu voi primi un mic comision din partea site-ului, iar ăsta este un mod de mă susține pe mine și blogul meu.

Vreau să știu dacă ai încercat ceva din produsele mele preferate din luna octombrie sau dacă urmărești deja conturile menționate.

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer