Ce îmi doresc de ziua mea #MyBirthdayWishlist

Bună, draga mea!

Acest articol este cumva nelipsit de pe blogul meu, pentru că în fiecare an sunt întrebată ce îmi doresc de ziua mea. Și sigur că toată lumea primește această întrebare an de an, dar este metoda mea de a evita răspunsurile multiple. În plus, linkurile din această postare sunt de afiliere (care se vor strânge tot pentru blog). Bănuiesc că deja știi ce înseamnă acest lucru, așa că voi trece direct la lista cu lucrurile materiale pe care mi le doresc anul acesta, de ziua mea.

Lista de dorințe de ziua mea

Micropigmentare sprâncene

După ce am văzut rezultatul retușului la sora mea, îmi doresc și eu să ajung la Jana, tipa la care merge Special Koko de mult timp. Iar anul acesta sper să reușesc să rezolv problema cu sprâncenele, pentru că am obosit să le colorez zilnic și să le vopsesc aproape săptămânal.

Haine noi

Ar trebui să îmi reîmprospătez garderoba, pentru că nu am mai făcut asta de mult timp și simt că este momentul să îmi cumpăr haine noi, de calitate. Nuanțe nude, care denotă eleganță, haine simple și clasice, pe care să le pot purta des. O pereche nouă de mom-jeans, un sacou alb, rochii care să ascundă micile imperfecțiuni, maletele simple, sunt doar câteva din piesele vestimentare pe care intenționez să le adaug în garderobă.

Încălțăminte nouă

O pereche de cizme peste genunchi care să se potrivească cu rochiile și fustele mele, botine cu toc gros sau o pereche de pantofi sport cu talpă mai înaltă (cum ar fi acest model de snickersi) mi-ar trebui pentru purtări zilnice, la birou.

Pijamale din mătase/satin

Materialul acesta mi se pare extrem de relaxant, sexy și atrăgător, așa că îmi doresc o pijama lungă din mătase sau satin. La câteva căutări pe Google, am găsit un model simplu și drăguț de pijama din satin la H&M.

Produse de machiaj

Pentru că recent am aruncat foarte multe produse cosmetice expirate, cred că sertarul meu are acum loc pentru noutăți. Foarte bună ideea cu eticheta cu luna și anul când folosesc pentru prima dată produsul, pentru că ajută mult să realizezi că este sau nu expirat. Și în afară de farduri, am rămas cu foarte puține produse și e momentul să încerc noutăți (revin cu declutering pe TikTok și Instagram curând).

Bronzerul Hoola de la Benefit este de mult pe lista mea. Nu știu în realitate cum arată mini paleta cu bronzer și iluminator de la Natasha Denona, dar online îmi place. Shape Tape Concealer de la Tarte este și el super apreciat în mediul online și mi-ar plăcea să îl încerc, fie și în varianta mini. Strobe Lighting de la Hourglass în varianta mini ar fi suficient pentru vreo 2 ani. Cât despre o pudră pulbere, translucidă, nu aș ști ce să aleg dintre variante precum Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills, KVD sau Makeup Forever.

Un parfum de brand

Nu știu de ce, dar mi-a rămas gândul la apa de parfum Guilty de la Gucci. Am avut unul, dar cred că a fost apă de toaletă sau poate s-a nimerit o variantă fake.

Sigur am uitat eu ceva de menționat, însă public articolul, pentru că este târziu. Aștept câțiva invitați joi, dar și sămbătă, când va veni toată familia la un grătar, muzică și voie bună. Nu mă simt perfect pentru această aniversare, dar vreau totuși să mai uit de gândurile despre problemele de infertilitate pe care le am.

Să fim sănătoși!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: