Ce facem intr-o zi de duminica calduroasa

Buna, dragile mele!
 
Este o zi asa de calduroasa asa ca, impreuna cu doua cumnate si cu Miss Ellie Sugar ne-am strans la mine pentru a mai testa produse, pentru a ne imbunatati tehnica de aplicare a tusului de ochi, contouring, iluminare si altele! 🙂
 
Aici am vrut sa fac un selfie cu cosmeticele :))
Eu personal nu ma pricep atat de bine la machiaj, nu sunt profesionista, insa stiu ca imi doresc sa exersez, pentru a fi mai buna in arta machiajului. Stiu in principiu tehnicile, micile secrete, insa e mai greu cu practica. Cred ca de multe ori practica ne cam omoara! ;))
 
Pentru inceput, tenul trebuie sa fie pregatit pentru machiaj – curatat, tonifiat si hidratat. Urmeaza a se aplica o baza de machiaj, care face ca machiajul sa reziste mai mult si mai bine. Vom continua cu fondul de ten, corectorul, iluminatorul, pudra bronzanta si highlighter-ul. Iar pentru ten, cred ca ultimul lucru pe care il aplici este blush-ul. Sper ca n-am omis nimic (iar daca am facut-o, sa ma anuntati)!
 
Dupa ce tenul este gata machiat, urmeaza ochii. Aici ne putem juca in mii si mii de feluri cu nuantele din dotare – putem opta pentru un machiaj intens de seara, sau pentru un machiaj de zi. Asta este in functie de ce dorim sa realizam si de locul in care mergem.Bineinteles cred ca totusi nu putem face chiar orice in materie de machiaj al ochilor; trebuie sa tinem cont si aici de nuantele alese pentru machiaj, de modul de combinare, etc.
 
La final, cel mai important lucru in machiaj….ati ghicit! Sprancenele! Acestea trebuie conturate intr-o nuanta cat mai naturala si pot fi ascunse greselile cu fard sau corector.
 
La final puteti sa optati pentru un fixator de machiaj! 🙂
 
Va las cu cateva poze din aceasta frumoasa zi!
 
Recunoasteti ceva dintre produsele acestea?
Voi cum va petreceti aceasta duminica?
 
 
Multumesc pentru vizita!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: