Cărți de vizită personalizate – Experiența mea cu Inku.ro

Bună, draga mea!

Înainte de evenimentul #SpringBeautyEvent căutam să îmi fac cărți de vizită personalizate, pentru că cele pe care le aveam erau mai vechi și nu mai aveam stoc la ele oricum. Așa că vreo două zile am căutat pe net câteva modele, căci nu eram hotărâtă ce anume vreau. Îmi plac cărțile de vizite simple, nu foarte încărcate, dar mi-aș fi dorit să aibe și puțin mov. Așa că după ce mi-am creat logo-ul (aici e o altă poveste, căci mi-a luat vreo 2 zile, ba chiar 3 să ajung la forma dorită), am dat comandă pe site-ul Inku.ro.

Am plasat joi seara o comandă pentru 100 de bucăți și aveam nevoie să fie gata vineri, căci sâmbătă avea loc evenimentul și îmi erau utile. Am ales site-ul Inku.ro pentru că puteam merge personal să le ridic, fiind în drumul spre casă (îi găsești pe Str. Mihai Bravu Nr. 255, București). Urma să primesc un mail de confirmare, iar apoi să merg să le ridic în 24 de ore sau chiar să îmi fie livrate gratuit. Însă sâmbăta se livrează contra-cost. Nu ar fi fost o problemă neapărat pentru mine, dar sâmbăta aceea chiar nu aveam timp de vreun curier, pentru că am tot încărcat mașina cu produsele primite de la sponsori pentru eveniment.

Cărți de vizită personalizate - Experiența mea cu Inku.ro

carti de vizita Loredana Nechifor - Inku.ro

Și iată-mă vineri dimineața sunând la ei. Mi-au confirmat că vor fi gata, dar că urma să primesc modelul final atașat pe mail, pentru a-mi da confirmarea că sunt cum îmi doresc și că pot fi tipărite. Nu am mai primit acel mail de confirmare, iar în drum spre casă, citind o carte, am uitat să cobor la Piața Muncii, așa că m-am întors din Dristor după ele, dar după ce m-am asigurat că sunt gata și le pot ridica. Am primit confirmarea telefonică imediat, lucru care m-a bucurat.

Așadar, într-o singură zi cei de la Inku mi-au printat cărțile de vizită cu mov și toate datele dorite, așa cum le vezi în poze. Trebuie să știi că îți poți personaliza cărțile de vizită alegând totul astfel încât să se potriveasă cu brandul/site-ul/blogul tău. Poți alege să le plastifiezi, să aibe colțurile rotunjite, să ai text pe ambele părți și așa mai departe.
carti de vizita Lorys Blog - Inku.ro

Când am ajuns la sediul lor, am discutat cu managerul (Salutări, domnule Bogdan!) și mi-a spus că ei printează cam tot ce se poate printa. Pe site-ul principal, Tipo Media vei găsi multe servicii pe care ei le oferă, la prețuri bune.

Ce poți personaliza?

  • haine: tricouri, cămăși, pantaloni, șepci, etc.
  • materiale publicitare: flyere, pliante, afișe și altele.
  • alte accesorii: pixuri, scrumiere, carcase de telefon, umbrele, brelocuri, etc.

carti de vizite simple Lorys Blog - Inku.ro

Experiența mea cu Inku.ro este așadar una foarte bună. Comandă plasată pe 15 martie și ridicată pe 16 martie, într-o zi foarte aglomerată pentru ei. Așa că le mulțumesc pentru profesionalism și cu siguranță voi reveni la ei și cu alte lucruri pe care să le personalizez. Îți recomand site-ul cu încredere! Și apropo, nu este nici o eroare de imprimare pe cărțile mele de vizită, însă trebuia să ascund numărul de telefon, căci este privat.

Tu ce părere ai despre cărțile de vizită? Ai alege Inku.ro pentru a-ți crea cărți de vizită?

Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează! Te pup!

Comments

comments

4 thoughts on “Cărți de vizită personalizate – Experiența mea cu Inku.ro

  1. Culoarea aleasa clar imi place, movul e printre culorile mele de suflet. Daca le-au facut atat de repede, chiar sunt adevarati profesionisti.

    1. Da, am ramas placut impresionata. Este totusi un aspect foarte important rapiditatea, De asemenea si profesionalismul! Si cand ai nevoie urgenta…ca ai ales in ultimul moment…e aur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer