Cadoul ideal pentru EL

Vrei să îţi surprinzi iubitul cu ceva autentic, util, dar, mai ales, care să nu coste o grămadă de bani? Ce spui de un gadget care să îi facă viaţa mai uşoară şi să îi ajungi chiar la inimă cu alegerea făcută? Acum, lăsând gluma la o parte, doar ştim ce greu este să-i surprindem şi, dacă am avut deja norocul ăsta, să îi ţinem cât mai aproape de noi.

Împreună cu GadgetWorld, un super-magazin online cu cele mai tari cadouri, v-am pregătit o listă cu eventuale propuneri de cadouri pentru EL de care să ţineţi cont în cazul în care aţi rămas fără inspiraţie.

Radio cu Pedometru si Calculator Calorii

Dacă este atent la condiţia fizică, fă-i cadou un radio cu pedometru şi calculator de calorii. Cum bărbaţii sunt întotdeauna grijulii la felul în care arată şi, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume, petrec şi două ore în faţa oglinzii când se pregătesc să iasă în oraş, cum să îi ajungi mai repede la inimă dacă nu apreciindu-i condiţia fizică cu un cadou unic, special creat pentru el? Pentru doar 39 de lei, acest gadget numără paşii parcurşi, caloriile consumate, cât şi minutele de antrenament. În plus, datorită micilor sale dimensiuni, poate fi ataşat de pantaloni sau tricou, graţie unui cleştişor puternic. Inteligent, nu-i aşa?

Set de darts 40.5 cm

Pentru o seară cu băieţii sau o petrecere acasă, un set de darts este cadoul perfect pentru iubitul tău. Indiferent de vârstă şi musafiri, e un joc care strânge laolaltă copii, tineri, adulţi. Acum nu mai trebuie să cheltui bani în cluburile dedicate acestui sport pentru că, la doar 39 de lei, te poţi juca în casă, afară sau în vacanţă, de câte ori vrei.baterie_externa_5200_mAh

Stă pe Facebook non-stop, trimite mesaje pe WhatsApp şi îţi spune că nu poate vorbi cu tine că nu mai are baterie? Nicio grijă! Cu doar 69 de lei, la Gadget World găseşti cadoul pentru EL –  o baterie externă de 5200 mAh. Aceasta are dimensiunui reduse, ceea ce îi permite să o bage în buzunar cât timp telefonul se încarcă. Datorită capacităţii mari a bateriei, se poate încărca orice marcă de telefon de 2-3 ori. Acum sigur va spune ADIO scuzelor şi îşi va face timp să vorbească cu tine. Smart thing, no?!selfie-lifestyle

Oricărui băiat îi plac pozele, mai ales cele cu prietenii, cu tine sau cu familia. Oferă-i un gadget care îi va îmbunătăţi semnificativ experienţa fotografiatului – selfie stick. Pe româneşte, un băţ ce face poze, face minuni pe conturile de Facebook sau Instagram. Şi pentru că moda înseamnă să fii şi tu la curent cu noutăţile în domeniu, un selfie stick este ideal ca şi cadou pentru el. Pentru 89 de lei, acesta va face poze cu orice fel de telefon mobil, datorită sistemului de prindere, uşor de fixat.  Şi butonul de fotografiat este chiar pe mâner. Say cheese şi laudă-te cu o poză reuşită.

Magnet de frigider cu inregistrare video

Ai multe să îi spui, însă faţă în faţă ai trac? Oferă-i un cadou care să aibe curajul să o facă în locul tău – un magnet de frigider cu înregistrare video. Este foarte uşor de utilizat, doar prin apăsarea butonului RECORD şi uitându-te la cameră îi poţi lăsa mesajul dorit. Datorită speakerului de înaltă rezoluţie, mesajul redat va fi clar. În plus, acesta este detaşabil, putând fi reîncărcat la USB. Pentru 189 de lei, acest magnet va fi promisiunea că mesajul tău sigur va fi ascultat în totalitate şi poate că vei primi şi feedback-ul mult-aşteptat.

Casti Bluetooth Wireless 2.1 Yoga EH160

Dacă iubitului tău îi place muzica, oferă-i cadoul ideal – un set de căşti bluetooth wireless 2.1 Yoga R. Gadgetul perfect, fără fire şi cu un volum suficient de tare cât să se lase purtat pe aripile muzicii preferate. Super-gadgetul este disponibil la un preţ redus, doar acum – 189 lei. În plus, căştile pot fi conectate, în acelaşi timp la două aparate – telefon mobil şi MP3 Player. Microfonul de mici dimensiuni îi va permite să vorbească la telefon, apoi să continue să îşi asculte muzica preferată în continuare. În plus, bateria are o capacitate mare, ce permite folosirea căştilor câteva ore bune şi sunt perfecte mai ales pentru călătoriile de lungă durată sau zi de zi. Eu spun că va fi cu adevarat un cadou perfect pentru el.

So ladies, ati ales ce cadouri pentru EL vreţi?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: