Buze colorate cu Bottega Verde

Bună, draga mea!

Despre Bottega Verde am mai scris pe blog, aşa brandul îmi este cunoscut atât mie, cât sigur şi ţie. Am încercat produse pentru păr, pentru corp, iar acum a venit rândul câtorva produse de machiaj pe care am pus ochii încă de la primele vizite pe site. Am căutat puţin pe Google câteva impresii, păreri şi swatch-uri, iar după câteva căutări m-am decis la următoarele produse pe care le-am aşteptat cu sufletul la gură, pentru eram foarte curioasă cum sunt şi mai ales, îţi povestesc despre ele. M-am gândit  aleg nuanţe mai închise, pe care le port în această perioadă, aşa iată vedetele zilei de astăzi.

Am ales nuanţa roşu (134799) şi mi-a plăcut încă de la prima aplicare! Este un ruj lichid, care se aplică frumos şi crează un contur natural al buzelor. Este opac încă de la prima aplicare, este rezistent şi nu se simte pe buze. Deşi are un finiş mat, nu usucă buzele, însă prefer totuşi să îl setez cu puţină pudră pulbere, pentru că are tendinţa să se ia atunci când mănânci şi să te trezeşti cu puţină culoare pe barbie. Acest lucru pentru mine nu este neapărat o problemă, pentru că îi sporesc astfel şi rezistenţa. Are şi un miros foarte fain, pe care nu ştiu să îl descriu, dar mă încânta la fiecare aplicare. Aplicatorul sub formă de bureţel îl face uşor de folosit, iar mie îmi place tot la acest ruj.

Îl recomand şi îl găseşti pe site la preţul de 41 de lei, iar descrierea oficială este una corectă, din punctul meu de vedere. mai tentează nuanţele Mov şi Roşu Vişiniu.

La rujul clasic mi-a luat mai mult timp aleg o nuanţă, însă am ales în final nuanţa Zmeură (117685), care nu are nici o treabă cu ceea ce se vede pe site. Chiar aşteptam fie acel ciclam din poză, însă în realitate este un roşu sidefat. Nu este la fel de rezistent la cel lichid sau la fel de opac, însă îmi place -l port în dimineţile când nu am timp de contur sau de ceva mai închis pe buze, lucru ce necesită puţin mai mult timp de aplicare. Ambalajul este foarte fain, spune pare un ruj luxuriant, iar mirosul lui este ok, deşi nu la fel ca precedentul.

Am ales nuanţa Cireş Negru (113436), gândindu se va potrivi cu unul din cele două rujuri comandate şi se potriveşte mai bine cu rujul lichid. Culoarea îmi place, se aplică bine pe buze şi este moale. Nuanţa îmi pare mai mult roşiatică decât spre mov, cum apare pe site, dar cred i se potriveşte cumva numele. Eu uneori port creion contur de buze şi singur, adică îmi conturez buzele, după care le umplu. Am purtat şi acest creion singur pe buze şi îmi place se simte plăcut pe buze, dar purtat singur nu este rezistent. Recomand şi acest produs, dar atenţie la nuanţe!

rujuri-bottega-verde

Tu ai folosit produse de machiaj Bottega Verde? Te-ar tenta vreun produs din cele menţionate?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

16 thoughts on “Buze colorate cu Bottega Verde

  1. Of, pacat ca rujul nu a fost culoarea care credeai. Creionul de buze-mi place si da, si eu la fel port cateodata doar creion de buze. 🙂

  2. Pe mine m-ai convins cu rujul lichid dupa ce l-am vazut la tine pe buze! Creioane de buze am cateva, dar uit mereu sa le folosesc :)) E draguta nuanta!

  3. Nu am încercat nici un produs de la Bottega erde, dar mă atrage foaaarte tare rujul lichid 😀 Nu aș mai purta altceva pe buze.

    1. Sa stii ca, spre rusinea mea, eu nu am rujuri lichide! Dar vreau sa bifez macar unul de la NYX pana la sfarsitul anului. Si mai am de bifat ceva de la Sabon…cel putin!!! Macar astea 2 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer