BrushEgg – prietenul pensulelor tale de machiaj

Bună draga mea!

Weekendul acesta a fost diferit pentru mine şi m-am simţit chiar bine! Deşi sâmbătă am fost destul de obosită, am reuşit fac câteva poze pentru noi articole de blog. Duminica am petrecut-o cu ai mei, ca de fiecare dată mama mea găteşte cel mai bine, iar mâncarea ei este întotdeauna delicioasă! Iar pe seară, am jucat rummy cu nişte prieteni şi din păcate am ieşit pe locul 3…am fost detronată cu neruşinare!!! Închideri duble, jocuri duble…ce faci?! Mi-am ieşit din mână! :)) Au fost două zile frumoase, aşa nu supăr ziua de luni a venit atât de repede!

Iar pentru am un produs micuţ, drăguţ şi colorat pe care îl folosesc destul de des, am zis îţi povestesc puţin despre el: ce este, cum îl folosesc, cât costă şi unde îl găseşti!

Despre BrushEgg

Acest produs va deveni repede prietenul pensulelor tale de machiaj, pe care sigur vrei le ai curate într-un timp scurt, fără depui mult efort! Este de fapt un cauciuc sau silicon cu striaţii şi îl poţi alege în culoarea dorită: verde, roz, albastru, galben.

review-brushegg-mov-lorys-blogreview-brushegg-movbrushegg-aliatul-pensulelor-curate-lorys-blog

Cum folosesc BrushEgg?

Pur şi simplu introduc două degete (arătătorul şi degetul mijlociu) în spaţiul pe care îl vezi în poze. Iau pensulele cu mine în baie, aplic şampon direct pe această minunăţie sau pe pensulă, cum îmi vine mie pe moment. Apoi, cu mişcări circulare şi mişcări de du-te-vino, spăl pensula. Partea liniară o folosesc în general pentru a-mi spăla pensulele pentru ten şi cele mai mari de ochi, iar partea de sus, cea cu zimţi, o folosesc pentru a-mi curăţa pensulele cu perii mici, pentru detalii. Bureţeii de tip beauty blender se spală foarte bine cu acest BrushEgg, ba chiar am reuşit scot câteva pete din buretelul meu de la Real Techniques, pe care îl iubesc, însă trebuie îl înlocuiesc. BrushEgg se spală foarte uşor, este micuţ şi nu ocupă mult spaţiu, oriunde l-ai depozita. Eu îl ţin în baie, fie la îndemână mereu. Este un produs extrem de ieftin, care te va ajuta ai pensule curate, într-un timp record! Vreau menţionez de asemenea, nu am observat mi afecteze în vreun fel pensulele, aşa eu îl super-recomand!

De unde poţi achiziţiona BrushEgg?

Îl găseşti pe site-urile chinezeşti, eu pe acesta l-am primit de la Teo, căruia îi mulţumesc! Preţul unuia este foarte mic, singurul dezavantaj este aşteptarea, care poate dura până la o lună de zile, însă eu zic merită. Găseşti mai multe preţuri şidetalii pe acest site.

brushegg-cum-ne-curatam-pensulelebrushegg-cum-ne-curatam-pensulele-de-machiaj

LATER EDIT: Cei de la Melkior au și ei un astfel de dispozitiv pentru spălarea pensulelor! De asemenea, am văzut că au adus și celebrul SiliSponge, dar pe mine acela nu mă tentează.

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

17 thoughts on “BrushEgg – prietenul pensulelor tale de machiaj

 1. Ce mult imi plac pozele pe care le-ai facut!
  Astept si eu cu nerabdare un produs asemanator pentru ca mi se par geniale. Iti usureaza “munca”, ba chiar o infrumuseteaza.
  Sa te bucuri de el pentru cat mai mult timp!
  Pupici

 2. Ce dragalas e asta micu’! ❤
  Chiar e util, mai ales pentru cine are de spalat la pensule cu kilogramul :)) Si zici ca e bun si pentru beauty blendere? De obicei, acolo stau mai mult la spalat, si la bureteii pentru cushion.

  1. Eu spal si bureteii cu el si e ok! Eu spal chiar si buretelul de pudra…si nu s-a modificat forma sau ceva la el. asa ca….e un must din punctul meu de vedere aceasta minunatie!

 3. Mi-ar trebui și mie un de-ăsta, da n-am răbdare să aștept o lună după el :)) Tot amân spălatul pensulelor de vreo săptămână, că mi-e așa urââât de ele :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer