Beauty News: Lansare rujuri HD Lip Tint Matte de lnglot

Bună draga mea!

Aseară am ajuns şi eu pe B-dul Unirii nr.33, la lansarea rujurilor HD Lip Tint Matte de la Inglot. Magazinul este chiar mare, frumos, iar fetele foarte amabile şi frumoase! Au fost lansate 10 nuanţe de rujuri mate, de la nuduri perfecte, la nuanţe frumoase de roz, burgundy şi roşu, nuanţe care sigur te vor atrage şi sigur îţi vei găsi cel puţin o nuanţă de care te îndrăgosteşti!

Un astfel de ruj HD Lip Tint Matte conţine 5.5 ml, sunt fabricate în Polonia (Inglot este un brand polonez) şi costă 79 de lei. Rujurile sunt pigmentate, se aplică uşor, la început fiind puţin lucioase, dar în câteva minute se usucă (timp în care se recomandă să astepti să se usuce), iar rezultatul este un finiş mat, de durată, care nu se ia. Make-up artistul Inglot Evelina Păunescu ne spune putem renunţa chiar şi la creioanele contur de buze, pentru acest produs oferă aplicare precisă.

Produsele pot fi comandate direct de pe pagina lor de Facebook sau pot fi achiziţionate din magazinul lor din Bucureşti sau din ţară.


 

Şi pentru eu nu am ajuns în acest magazin de când s-au mutat din Băneasa, am dat o raită prin magazin şi îţi voi arăta şi ţie câteva produse, pentru le-am pozat! Ce e drept…când te afli într-o astfel de încăpăre, ai vrea cumperi, cumperi…să tot cumperi! 😀

   

 

 Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

10 thoughts on “Beauty News: Lansare rujuri HD Lip Tint Matte de lnglot

  1. Eu am pigmenti, fond de ten, eyelinere gel, rujuri , farduri..si toate toate-mi plac! Sunt produse de calitate, avand preturi pe masura 🙂 Imi doresc sa incerc si aceste rujuri mate :X imi fac cu ochiul multe nuante :X

    1. Pai tu esti norocoasa! Si machiezi fete…asa ca….de aici si investitia! Sunt convinsa ca sunt bune produsele lor. Eu am pe lista tusul…super mega renumitul gel eyeliner de la Inglot!
      Si Duraline!
      Bineinteles ca mi-as dori rujuri, farduri, pudre, iluminatoare…cat mai multe! 😀

  2. Eu am incercat nuanta aceea rosie, nr 12 si sunt foarte incantata, rezista foarte bine si sunt rezistente la transfer. Am observat si un kit de sprancene foarte interesant. Ma bucur ca ne-am vazut. Pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: