Beauty News: Lansare rujuri HD Lip Tint Matte de lnglot

Beauty News: Lansare rujuri HD Lip Tint Matte de lnglot

Bună draga mea!

Aseară am ajuns şi eu pe B-dul Unirii nr.33, la lansarea rujurilor HD Lip Tint Matte de la Inglot. Magazinul este chiar mare, frumos, iar fetele foarte amabile şi frumoase! Au fost lansate 10 nuanţe de rujuri mate, de la nuduri perfecte, la nuanţe frumoase de roz, burgundy şi roşu, nuanţe care sigur te vor atrage şi sigur îţi vei găsi cel puţin o nuanţă de care te îndrăgosteşti!

Un astfel de ruj HD Lip Tint Matte conţine 5.5 ml, sunt fabricate în Polonia (Inglot este un brand polonez) şi costă 79 de lei. Rujurile sunt pigmentate, se aplică uşor, la început fiind puţin lucioase, dar în câteva minute se usucă (timp în care se recomandă să astepti să se usuce), iar rezultatul este un finiş mat, de durată, care nu se ia. Make-up artistul Inglot Evelina Păunescu ne spune putem renunţa chiar şi la creioanele contur de buze, pentru acest produs oferă aplicare precisă.

Produsele pot fi comandate direct de pe pagina lor de Facebook sau pot fi achiziţionate din magazinul lor din Bucureşti sau din ţară.


 

Şi pentru eu nu am ajuns în acest magazin de când s-au mutat din Băneasa, am dat o raită prin magazin şi îţi voi arăta şi ţie câteva produse, pentru le-am pozat! Ce e drept…când te afli într-o astfel de încăpăre, ai vrea cumperi, cumperi…să tot cumperi! 😀

   

 

 Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

10 Comments

 • gutu bianca

  24 February 2016 at 11:40 Reply

  superbe noua colectie, eu inca nu am nimic de la Inglot desi este un magazin la noi care este departe deci nu am cum sa ajung

  • Loredana Manciu

   24 February 2016 at 11:43 Reply

   Nici eu nu am nimic de la acest brand, insa am cateva produse pe care mi le doresc! Cine stie…poate pana la sfarsitul anului pun manuta pe ele! :))

 • Corina Andreea

  24 February 2016 at 20:25 Reply

  Cate bunatati <3

 • Luiza

  24 February 2016 at 20:38 Reply

  Eu am pigmenti, fond de ten, eyelinere gel, rujuri , farduri..si toate toate-mi plac! Sunt produse de calitate, avand preturi pe masura 🙂 Imi doresc sa incerc si aceste rujuri mate :X imi fac cu ochiul multe nuante :X

  • Loredana Manciu

   25 February 2016 at 10:29 Reply

   Pai tu esti norocoasa! Si machiezi fete…asa ca….de aici si investitia! Sunt convinsa ca sunt bune produsele lor. Eu am pe lista tusul…super mega renumitul gel eyeliner de la Inglot!
   Si Duraline!
   Bineinteles ca mi-as dori rujuri, farduri, pudre, iluminatoare…cat mai multe! 😀

 • Butterfly

  24 February 2016 at 21:17 Reply

  Eu am incercat nuanta aceea rosie, nr 12 si sunt foarte incantata, rezista foarte bine si sunt rezistente la transfer. Am observat si un kit de sprancene foarte interesant. Ma bucur ca ne-am vazut. Pup!

  • Loredana Manciu

   25 February 2016 at 10:30 Reply

   Buna, Petronela! Si eu ma bucur ca ne-am intalnit! 🙂
   Eu nu am mai apucat sa ma dau cu nici o nuanta…doar le-am swatch-uit! 😀
   Te pup!

 • Min Nio

  25 February 2016 at 19:24 Reply

  omg, cate chestii.. Trebuie sa trec si eu pe la magazinul lor din Timi <3 Rujurile au culori foarte faine

  • Loredana Manciu

   26 February 2016 at 09:08 Reply

   :)) Pai asa sa faci si sa ne arati si noua ce ti-ai luat! 😀

Post a Comment

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: